Jorge, cea mai tare surpriză pentru aniversarea soției sale, Ramona Prodea! „La anu' i-am zis că o duc cu cortul!"

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

S-a dovedit că Jorge știe să facă cele mai frumoase cadouri! Și-a dus soția, cu ocazia zilei sale de naștere, la Ritz Paris.

Artistul nici nu visa ca la un moment dat să se poată caza în acest super hotel dar iată că de când este antreprenor și muncește mult, visele sale devin, rând pe rând, realitate.

„Am auzit-o pe soția mea acum ceva timp că i-ar plăcea să stea la Ritz...nici prin gând nu îmi trecea că o să și stăm acolo. Am zis că na...n-avem încă statutul ăla. Apoi m-am gândit mai bine și am zis că cele mai importante în viață sunt experiențele așa că am decis să îi fac această supriză de ziua ei. A fost foarte greu căci e greu de păcălit @ramona_papagheorghe La Mulți Ani!  #birthdaysurprise #jorgeofficial", a fost mesajul postat de Jorge pe rețelele de socializare. Și iată că cei doi soți îndrăgostiți sunt deja la Paris, cazați chiar în celebrul hotel și petrec câteva zile romatice.

„Am vrut să o surprind și se pare că mi-a ieșit"

Jorge ne-a spus și pentru Click! faptul că a început anul în jungla din Dominicană, atunci când a fost la “Survivor All Stars” de la PROTV și se pare că îl termină în cel mai frumos mod, la Paris, în Orașul Îndrăgostiților.

"Am vrut să o surprind și se pare că mi-a ieșit. De când ne-am cunoscut mi-a zis că i-ar plăcea să stăm la Ritz Paris. Nu mă gândeam eu când eram mic că o să stăm la unul dintre cele mai frumoase hoteluri din lume. Uite că anul ăsta l-am început în junglă și îl termin la Ritz Paris. La anu' i-am zis că o duc cu cortul!". ni s-a confesat Jorge mândru tare de surpriza făcută soției sale și care i-a reușit din plin, mai ales că sărbătorita s-a bucurat până la lacrimi și i-a spus soțului său artist că acesta este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care i le-a făcut vreodată.

"Mulțumesc, iubitule! Cea mai frumoasă surpriză de până acum!", a precizat Ramona Prodea pe  pagina de Instagram a artistului acolo unde i s-au făcut nenumărate urări de "La mulți ani".

În luna august au împlinit 11 ani de căsnicie

Chiar dacă între cei doi este o diferența de vârstă de 10 ani, soția lui Jorge este la înălțime și arată top, întorcând toate privirile atunci când ajunge undeva. Uneori, când are timp, Jorge și soția se antrenează împreună în sala de sport. Cuplul a împlinit în luna august a acestui an 11 ani de căsnicie și se iubesc parcă pe zi ce trece mai mult.

„În brațele tale am găsit pacea, în ochii tăi am găsit adevărul  iar în inima ta am găsit mereu "acasă". 11 ani buni și nebuni și 11 ani de când te cheamă Papagheorghe într-un cuvânt. Dragă mea, Rapunzel!", a fost mesajul transmis de artist către soția sa în ziua aniversării căsătoriei lor și așa am aflat și cum își alintă artistul frumoasa soție, spunându-i Rapunzel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andreea balan victor cornea colaj instagram jpg
antonia si fata maya 5 jpg
Banner Tj si Francisca
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
Banner Daniela Gyorfi
banner Georgica Cornu
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net