La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Theo Rose. A spus totul despre prima noapte de amor: „Îmi asum”

Ultima actualizare:

Theo Rose, una dintre cele mai talentate cântărețe din industria muzicală românească, trăiește acum una dintre cele mai frumoase etape ale vieții sale de când și-a întemeiat o familie. În trecut, artista a fost implicată într-o relație cu Alex Leonte, care s-a încheiat după 5 ani. Ulterior, fanii au fost surprinși să afle despre noua poveste de dragoste a ei cu Anghel Damian, care i-a adus bucuria de a deveni părinții unui băiețel adorabil, Sasha Ioan. Artista a mărturisit recent când și-a pierdut virginitatea și ce părere are despre avort.

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Theo Rose
La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Theo Rose

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Theo Rose

Theo a vorbit în podcastul moderat de Bursucu despre faptul că nu a simțit să facă un copil cu Alex Leonte, deși au fost o bună vreme împreună. Totuși dacă s-ar fi întâmplat să rămână însărcinată aceasta nu ar fi făcut întrerupere de sarcină.

„O femeie știe din prima. Eu cred că dacă o femeie spune că nu-și dorește un copil cât timp are o relație, nu își dorește cu el. Am întâlnit multe astfel de situații în care erau în relații lungi și spuneau că nu vor copii, că își trăiesc tinerețea, iar după ce s-au despărțit, a apărut imediat un copil. Cred că am și simțit asta. Nu mă gândeam la asta, poate declarativ.

Până la final cred că a devenit așa. Alex este un băiat foarte frumos și așa când discutam noi de cum ar arăta copilul ni se părea tare, dar nu, nu am simțit. Nici eu pentru el nu am fost ce avea nevoie, nici el pentru mine. O lungă perioadă am fost, au fost 5 ani, în care a fost fix ce aveam nevoie. Nici nu s-a întâmplat. Dacă se întâmpla, eu nu făceam avort. Nici nu ieșeam din relația aia din proprie inițiativă”, a spus Theo Rose la podcastul, „Mișto by Bursucu”.

După această declarație au apărut un val de reacții, iar Theo a decis să lămurească situația pe rețelele de socializare, unde a dezvăluit că nu are nicio problemă cu femeile care doresc să facă avort și că viața privată a altor oameni nu o privește. Ea personal, spune că nu ar fi făcut vreodată întrerupere de sarcină pentru că asta a fost unul dintre principiile cu care a crescut, iar alegerile fiecărui om sunt perfect valide indiferent de orice. Cu ocazia acestei explicații Theo a dezvăluit și momentul în care și-a început viața sexuală.

„Mi-am început viața sexuală majoră, având discernământ și putând să îmi asum consecințe și eventuala responsabilitate a creșterii unui copil. Că așa am fost eu crescută și învățată să gândesc. Judecați-l pe părintele de la biserica la care mă duceam eu să mă spovedesc că mi-a dat niște sfaturi, copiil fiind, care m-au ajutat. Sunt fericiă acum de cum mi-am organizat viața ținând cont de niște sfaturi pe care le-am primit în copilărie.”, a spus într-un InstaStory Theo Rose.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net