Theo Rose, dezvăluiri neașteptate despre fosta relație. De ce nu l-a făcut tată pe Alex Leonte? „O femeie știe din prima...”

Theo Rose, una dintre cele mai bune cântărețe ale industriei muzicale românești, trăiește o etapă frumoasă a vieții sale de când și-a întemeiat o familie. Artista a fost implicată în trecut într-o relație amoroasă cu Alex Leonte, care s-a destrămat după 5 ani de zile. La scurt timp, fanii au fost luați prin surprindere de povestea de dragoste dintre ea și Anghel Damian, devenind apoi părinții unui băiețel minunat, Sasha Ioan. Totuși, o întrebare arzătoare a zăcut pe buzele românilor: de ce nu a făcut artista copil cu fostul partener? 

Alex Leonte și Theo Rose în timpul relației au botezat un copil / foto: Social media
Alex Leonte și Theo Rose în timpul relației au botezat un copil / foto: Social media

Recent, Theo Rose a vorbit despre fosta relație amoroasă cu nepotul lui Nea Mărin. Deși ambii au acum vieți separate, încă există dedesubturi care nu au fost expuse publicului. Deși ea și fostul iubit s-au despărțit în relații bune, recent a dezvăluit acum motivul pentru care nu l-a făcut tată. 

Theo Rose: „Nici eu pentru el nu am fost ce avea nevoie”

Cântăreața mărturisește că, deși relația cu Alex Leonte a durat ani de zile, a știut că nu sunt făcuți pentru a fi împreună. Nu a simțit nevoia să devină mamă alături de el, și mărturisește că nici nu se gândea la acest lucru în timpul fostei relații. 

„O femeie știe din prima. Eu cred că dacă o femeie spune că nu-și dorește un copil cât timp are o relație, nu își dorește cu el. Am întâlnit multe astfel de situații în care erau în relații lungi și spuneau că nu vor copii, că își trăiesc tinerețea, iar după ce s-au despărțit, a apărut imediat un copil. Cred că am și simțit asta. Nu mă gândeam la asta, poate declarativ.

Până la final cred că a devenit așa. Alex este un băiat foarte frumos și așa când discutam noi de cum ar arăta copilul ni se părea tare, dar nu, nu am simțit. Nici eu pentru el nu am fost ce avea nevoie, nici el pentru mine. O lungă perioadă am fost, au fost 5 ani, în care a fost fix ce aveam nevoie. Nici nu s-a întâmplat. Dacă se întâmpla, eu nu făceam avort. Nici nu ieșeam din relația aia din proprie inițiativă”, a spus Theo Rose la podcastul”, mișto by Bursucu”.

Ce spune despre relația cu Anghel Damian 

Cu toate că relația lor a început rapid și s-a desfășurat în același ritm, atât Anghel Damian, cât și Teo Rose au simțit că sunt făcuți unul pentru celălalt. Venirea pe lume a lui Sasha a fost inopinantă, dar extrem de îmbucurătoare. Cu toate că nu au discutat foarte mult pe marginea acestui subiect, au fost înzestrați la momentul potrivit să devină părinți. 

Theo, alături de Anghel și Sasha / foto: Social media
Theo, alături de Anghel și Sasha / foto: Social media

„Noi nu am apucat să discutăm prea multe înainte de a face copilul. Noi am făcut copilul, când am discutat, nu am zis că am făcut copilul pentru mine. Am zis că trebuia să se nască, dacă s-a născut, s-a născut pentru el că are viața lui, dar mă bucur. Eu cred despre mine și Anghel că suntem doi oameni buni, el este și deștept. Cred că și datorită familiilor noastre care participă activ la creșterea lui Sasha, vom putea să creștem un băiat mișto. Eu pot să aduc un plus în lumea asta prin existența copilului meu și a educației lui, o să fiu foarte fericită. Nu am nicio garanție”, a mai spus cântăreața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net