Laura Cosoi a făcut anunțul! Ce spune despre căsnicia cu soțul său, în prag de naștere: „Nu știu dacă...”

Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean, se cunosc din 2003, însă au început să formeze un cuplu abia în 2012. Și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în 2015, iar de atunci au trecut aproape 10 ani, 10 ani de iubire, susținere și binecuvântări nenumărate. Viața le-a dăruit și trei fetițe superbe, Rita, Vera și Lara, iar acum așteaptă, din moment în moment, cel de-al patrulea copil. Recent însă, artista a făcut anunțul! Ce spune despre căsnicia cu soțul său în prag de naștere. 

Laura Cosoi a făcut anunțul! Ce spune despre căsnicia cu soțul său în prag de naștere
Laura Cosoi a făcut anunțul! Ce spune despre căsnicia cu soțul său în prag de naștere

Laura Cosoi a făcut anunțul! Ce spune despre căsnicia cu soțul său în prag de naștere

Perioada prin care trec este plină de bucurii nenumărate, iar recent toată fericirea lor a fost încununată de aniversarea relației lor! De 12 ani se iubesc și își sunt alături neîncetat, iar această zi minunată s-a suprapus cu ziua de naștere a lui Cosmin, iar asta a însemnat, evident, motiv dublu de sărbătoare. Cu această ocazie, Laura a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare în care a publicat mai multe poze cu ea și soțul său din diferite perioade de când se știu. 

„2024 - 2012 - 2003

21 de ani de prietenie, azi 12 ani de relație, anul acesta 9 ani de căsnicie și în curând vine pe lume al patrulea pui în viața noastră. Nu știu dacă înseamnă mult sau puțin, dar știu că nu ne-am săturat deloc și că mai avem încă loc unul pentru celălalt. Nu este întotdeauna ușor, dar ne iubim. Mult! La mulți ani, iubitule bun! Iți mulțumesc că ești, la bine și la greu!”, a transmis Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Laura mereu și-a lăudat soțul pentru cât de implicat este și modul în care se ajută reciproc arată că formează o echipă și o familie minunate. Recent, vedeta ne-a povestit în ce moduri îi este soțul alături, mai ales acum, când este însărcinată.

Faptul că îmi face complimente zi de zi, întotdeauna are grijă să îmi spună că arăt bine, că sunt frumoasă și chiar mă face să cred ce spune. Dacă în trecut alte erau reperele legat de cum îți demonstra iubirea bărbatul de lângă tine, acum contează, de exempu, că mă lasă să dorm mai mult dimineața, că se ocupă el de fete, că mă ajută în weekend, că facem totul împreună. Asta este declarația de dragoste, faptul că creștem acești copii împreună, de la egal la egal.”, a spus artista în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Elodia
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
image
actualitate.net
image
actualitate.net