Lidia Buble, lucrul de care este 100% dependentă

Ultima actualizare:

La 28 de ani, Lidia Buble a mărturisit că e în cea mai bună formă a ei. Îi merge bine pe toate planurile și asta e lucrul care o face să radieze. Nu vorbește despre viața ei personală pentru că își dorește discreție, dar atunci când vine vorba despre copii, frumoasa artistă spune că și-ar dori să devină mamă pentru că face parte dintr-o familie numeroasă și a experimentat deja treaba cu copiii având grijă de surorile ei mai mici și de nepoți.

„Mă simt cel mai bine de până acum. Și cu noul look și din toate punctele de vedere mă simt cel mai bine. Sunt foarte echilibrată, fericită, împlinită, iubită, mulțumită cu tot ceea ce fac. În general sunt un om plin de iubire pentru că eu mă hrănesc cu dragoste și  îmi place să ofer dragoste!", a mărturisit Lidia Buble pentru Click!

Artista e în febra concertelor și se bucură din plin de fiecare întâlnire pe care o are cu publicul, la evenimente. Recunoaște că abia aștepta să urce pe scenă, dar se gândește și cât de mult își dorește să mai meargă într-o vacanță împreună cu surorile ei. Acest lucru însă ar fi posibil abia anul viitor, în luna ianuarie, și ca destinație și-ar dori tot Maldive, pentru că acolo ea și surorile ei s-au bucurat din plin de soare și apă și s-au distrat cum știu ele mai bine.

Lidia Buble mai are încă 10 frați

Lidia Buble şi surorile ei foto: Instagram
Lidia Buble şi surorile ei foto: Instagram

De altfel, Lidia este foarte apropiată de familia ei numeroasă. Vedeta are acasă 10 frați, ea fiind cel de-al patrulea copil al familiei. De câte ori are timp, frumoasă artistă se întoarce cu drag acasă.

Citeşte şi: Sora Lidiei Buble, de-o frumuseţe răpitoare. Zici că-i Sophia Loren: buze cărnoase, păr creţ, trup armonios

„Mă topesc de dorul alor mei. Sunt dependentă de părinții mei, acasă mă simt cel mai bine, acolo îmi încarc bateriile. De câte ori am ocazia plec acasă, chiar și pentru câteva ore, sunt o persoană foarte familistă și îmi place să petrec timp cu ei. Noi în familie avem o vorbă: "Nimic fără Dumnezeu! Și ne ghidăm după acest lucru în viață! În permanență ne place să îl punem pe Dumnezeu înainte de toate, în toate planurile noastre!", a mai spus Lidia Buble.

De aceea, solista spune că s-ar vedea și ea mămică, la rândul ei, și e deja pregătită pentru asta.

"Eu m-aș putea vedea mămică oricând pentru că de mici noi ne-am crescut acasă între noi. Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită. Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine! Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare. Mă văd o mămică ideală! Acest răspuns mi-l dau nepoții mei, favorizându-mă, petrecem foarte mult timp împreună! Familia este sursa mea de energie", a mai completat vedeta pentru Click!

Lidia Buble: „Nu am regrete. Sunt un diamant”

Lidia Buble a avut tot ce și-a dorit, dar iată că acum este singură. Cea mai cunoscută relație a ei a fost cea cu Răzvan Simion, matinalul de la Antena1, de care s-a despărâit în 2020, după 5 ani de iubire. Apoi, anul trecut l-a cunoscut pe actorul cubanez Harlys Becerra și au format un cuplu pentru câteva luni. Acesta a venit chiar și în România pentru a-și petrece vacanța alături de solista noastră.

Citeşte şi: Lidia Buble, părăsită și înșelată de Răzvan Simion cu Daliana? Ultimul clip trimite săgeți dureroase. Detaliul omis de toată lumea

Lidia Buble şi Răzvan Simion au fost împreună 5 ani
Lidia Buble şi Răzvan Simion au fost împreună 5 ani

Întrebată dacă are totuși vreun regret cu privire la viața ei, uitându-se în urmă, Buble a declarat: "Nu am regrete, îmi place să cred că toate experiențele și situațiile prin care am trecut, m-au format omul de astăzi care sunt și sunt mândră de unde am ajuns și ce am realizat. Mă bucur că sunt o persoană independentă, cu picioarele pe pământ, echilibrată. Am creat foarte multe amintiri frumoase și vor rămâne mereu așa. Le voi păstra mereu în suflet. Acum sunt plină de dragoste, echilibrată și mulțumită. Eu sunt un diamant, îmi place să cred că sunt cel mai sclipitor diamant", ne-a spus Lidia Buble.

De la ce nu se poate abține

Lidia Buble este într-o formă de zile mari, însă are un “dușman” care nu-i dă pace, mai precis zahărul. "Încerc să mănânc cât mai sănătos. Mă feresc cât pot de zahăr. Cele mai mari bătăi de cap îmi dă zahărul, îmi place să mănânc dulce", ne-a mărturisit vedeta.

Lidia Buble, colaborări cu doi artiști internaționali

Fermecătoarea solistă s-a reinventat după ce anul trecut a participat cu sora ei la reality show-ul "Asia Express". Și-a schimbat radical culoarea părului și ne-a mărturisit că a intrat din nou în studioul de înregistrări.

"Am stat foarte mult prin studio pentru că vara asta urmează să lansăm multă muzică atât pentru România, cât și pentru piața internațională. Vor fi și colaborări cu doi artiști internaționali", ni s-a destăinuit Lidia Buble.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net