Lili Sandu îmbină perfect viața de familie cu job-ul! De când este mămică, vedeta tânjește după ieșirile cu soțul său: „Ne este dor de noi ca și cuplu”

#Exclusiv Click!

Lili Sandu (45 de ani) este o femeie norocoasă. Are familia pe care și-a dorit-o, un soț iubitor și înțelegător, care o răsfață cu cine romantice și care o ajută cu băiețelul lor, Thomas (4 ani). Frumoasă vedetă îmbină de minune job-ul cu familia și asta o face fericită. Click! a aflat de la Lili Sandu cum se descurcă și cât de încântată este pentru că face acum ceea ce îi place cel mai mult!

Lili, cum a fost în vacanță?

Relaxant, aș putea spune. Am avut o vacanță cu Thomas și cu bunicii și o vacanță cu Silviu.

Deci ați fost și împreună să vă reîncărcați bateriile?

Da, trebuie!

Unde a fost vacanța de cuplu?

Am fost în Mykonos. Nașii lui Thomas sunt în Mykonos și am fost la ei. A fost foarte frumos, tot în familie, dar am avut timp și pentru noi doi mai mult decât în prima vacanță.

Tu ești o mămică dedicată, stai foarte mult cu micuțul, nu? Adică vă mai ajută cineva în creșterea lui?

Încerc să stau cât pot de mult și eu și Silviu, dar ne ajută foarte mult mama mea și părinții lui Silviu. Sunt cam tot timpul acolo atunci când avem nevoie și asta e foarte important, pentru că altfel n-am fi reușit să mai facem și alte proiecte.

„Ne place să călătorim cu Thomas"

I-ai impus ceva lui Thomas, anumite reguli să nu se uite prea mult la desene sau la telefoane...

Noi încercăm să nu impunem reguli, încercăm să-i explicăm de ce nu este bine să fac anumite lucruri. Până acum ne-a ieșit cu televizorul, el nu se uită la desene, decât foarte rar atunci când mergem în vacanță sau când mergem la dentist, că atunci se mai uită ca să deschidă gura. Dar nu cere în casă, asta e foarte important și ne felicităm pentru asta că am omis orice tip de ecran, deocamdată, sperăm să ne și iasă. Alte reguli, să fie politicos, să vorbească frumos cu doamnele, să le salute. Thomas a împlinit 4 ani. E prea mic să instalăm anumite reguli, îl luăm ușor, ușor.

Este mai mămos, așa?

Nu e mămos deloc, este extrem de independent și mă bucură lucrul ăsta, pentru că bărbații trebuie să fie independenți, dar... e și cu mami și cu tati, dar îi place foarte mult să aibă timpul lui, fie că se joacă, fie că face un puzzle. Și asta îmi place.

De când a intervenit Thomas în viața voastră, de 4 ani, tânjești mai mult după momentele astea petrecute în cuplu, să mergeți voi doi să stați undeva împreună? Se întâmplă des chestia asta?

Sigur că tânjim, dar nu se întâmplă pe atât de des pe când ne-am dori noi. Dar tânjim, ne este dor de noi ca și cuplu, dar, nu știu, partea frumoasă este că încercăm în trei să fie la fel de frumos. Adică nouă ne place să călătorim cu el, să-l luăm, să facă și el parte din activitățile pe care le facem. Să experimenteze. E foarte important pentru Thomas acest lucru și mai furăm și noi, câte un “date” pe lună măcar, un “date” din când în când.

Începe noul sezon “Vorbește lumea” de la PROTV, cum e? Cum vă pregătiți?

Să știi că suntem doar mai bronzați. Adică mai inteligenți, mai creativi, nu știu, vom vedea. Glumesc! Cea mai frumoasă parte a faptului că noi reîncepem să apărem în fața oamenilor este că nouă ne place să facem lucrul ăsta. Este pasiunea noastră, cel puțin pentru mine, este ceea ce mi-am dorit să fac mereu, mă simt ca acasă.

Sunteți și o echipă foarte mișto!

Suntem o echipă foarte mișto. Ne-am sudat frumos, ne respectăm unii pe alții și asta e foarte important. Cred că respectul este ok, important atunci când lucrez într-o echipă. Ne dăm loc să strălucim, iar un lucru foarte important, aici e și meritul meu pentru că mie tot timpul mi-a plăcut să lucrez într-o echipă. Ne ajutăm și știm mereu când unul nu e ok, noi doi știm să suplinim locul celuilalt și să nu se vadă, să nu se simtă chestia asta. Dar, Doamne ajută să fie un sezon bun, să fie un sezon în care să nu ne îmbolnăvim, în care copiii să nu se îmbolnăvească, să nu se îmbolnăvească nici Thomas și nici Natalia, fetița lui Bogdan, pentru că e destul de dificil, te cam dă pe spate lucrul ăsta. Și să ne distrăm, să avem invitați extraordinari, creativi, să avem povești frumoase.Să știi, că noi învățăm foarte multe chiar de la invitații care ne calcă pragul sufrageriei noastre.

De când ești la această emisiune și o prezinți, ce ai învățat cel mai mult? Ai devenit mai organizată sau ce ți se pare? Cum te-ai schimbat, să zicem?

Să prezinți o emisiune live, eu cred că este MBA, eu cred că este masteratul, cred că este doctoratul în televiziune. Pe cât este de dificil, este foarte dificil, pe atât te împlinește extrem de mult pentru că asta e televiziunea. Sunt momente pe care trebuie să le simți. Nu mai poți să schimbi, nu mai poți să refilmezi, adică totul este acolo, trebuie să fii pe fază și asta te solicită în același timp foarte mult. Dar, pentru mine, este o școală într-un fel extraordinară, pentru că din punctul meu de vedere, un om de televiziune, un actor, un om din industria asta, nu trebuie să stea niciodată și să zică gata, am ajuns în punctul X, nu există, noi învățăm continuu, noi învățăm mereu, ne schimbăm, ne cizelăm, dacă vrei, sau schimbăm anumite lucruri care nu ne plac, le îmbunătățim și mie mi s-a întâmplat în primul sezon, chiar dacă mai cochetasem, hai să zic, cu televiziunea, nu se compară. Aici este o industrie, este efectiv o industrie, o fabrică din aia uriașă în care lucrează 100 de oameni în fiecare zi. E totul acolo și trebuie să fii foarte spontan.

Cum reușești să te menții așa?

Nu mănânc, muncesc.

„Actoria este una dintre marile mele iubiri”

Nu mănânci deloc? Ce anume nu mănânci?

Nu, mănânc, dar mi-am structurat mesele în așa fel, să mănânc doar când mi-e foame, mănânc doar după ora 11.00, în general, și muncind foarte mult, depunând foarte mult efort, nu stai toată ziua să mănânci. Când ajung acasă după emisiune și după ședință se face ora 16.00, îl iau pe Thomas de la grădiniță, mă iau cu el, alerg cu el, uit, mai ciugulesc cu el când el nu termină din farfurie, cred că ăsta e secretul, dar nu fac nimic dus la extrem.

Cu cinele romantice cine este responsabil la voi acasă?

Se mai ocupă și Silviu. Da, se ocupă. Sunt foarte norocoasă din punctul ăsta de vedere pentru că mă susține extrem de mult. Știe că sunt efectiv ruptă, obosită şi preia el din anumite datorii.

Cu actoria cum stai? Au venit proiecte ceva, propuneri?

Deocamdată nu pot pentru că prezint o emisiune de luni până vineri. N-aș putea să mai lucrez și în weekend-uri. În weekend-uri mă ocup de partea de online pentru că am și o comunitate frumoasă acolo și am tot felul de campanii pe care le fac și le filmez în weekend. Adică totul va fi structurat așa, la secunde, la minute. Mi-ar fi foarte greu, dar nu se știe niciodată, poate la un moment dat, așa, să am o apariție într-un serial sau chiar într-un film. Mi-ar plăcea foarte mult. Actoria este una dintre marile mele iubiri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Monica Anghel
fiica virgil iantu foto facebook
chad mcqueen jpg
Florin Grozea 2013
banner Carmen Brumă
adelina pestritu instagram jpg
Adi Constantin este stilistul vedetelor jpeg
adela popescu si mama fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net