Lino Golden s-a căsătorit civil cu iubita Delia! Cât de frumoși au fost cei doi în ziua cea mare! Au dat petrecere la Cernica

Ultima actualizare:

Radu Cârstea, pe numele de scenă, Lino Golden a spus „Adio!” burlăciei! Fiul „adoptiv” al lui Alex Velea s-a cununat civil, în weekend, cu iubita sa Delia, alături de care a participat recent la emisiunea Power Couple, de la Antena 1. 

Lino Golden (26 de ani) și Delia Salchievici sunt în culmea fericirii! 

Lino Golden (26 de ani) și Delia Salchievici sunt în culmea fericirii! Cei doi îndrăgostiți, care au concurat, recent, la emisiunea Power Couple (de la Antena 1), s-au căsătorit civil, după aproape doi ani de relație. 

Cununia civilă a fost ținută la secret de cei doi, și a fost făcută în prezența rudelor și a prietenilor foarte apropiați. 

Tot aceștia au fost cei care au postat și primele imagini cu mirii din ziua cea mare, pe rețelele de socializare. 

Lino și Delia au adoptat un stil vestimentar simplu, dar elegant, alegând albul și negru pentru ținutele de la cununia civilă. Artistul a purtat o ținută all black – costum negru, cămașă neagră și adidași negri, iar Delia a ales să îmbrace o rochie albă, decoltată, cu umeri goi și o fundă imensă în față.
Vizibil fericiți, dar și foarte emoționați, la ieșirea din Stare Civilă, cei doi miri au fost așteptați de cei dragi cu trandafiri albi.

După ceremonie, proaspeții căsătoriți și invitații lor au plecat la un salon de evenimente din Cernica, unde au dat o petrecere. De data aceasta, Lino s-a schimbat la cămașă albă, iar Delia a optat pentru o rochie neagră scurtă, strânsă pe trup. 

Lino a cerut-o pe Delia în căsătorie, în octombrie, chiar de ziua lui 

Lino Golden și-a cerut iubita în căsătorie chiar de ziua lui de naștere, în octombrie anul trecut, atunci când a împlinit 26 de ani, după un an de relație.

Momentul a fost unul surpriză pentru tânăra, care a fost dusă pe ringul de dans, acolo unde Lino Golden s-a așezat în genunchi în fața ei și i-a dat inelul, tinerei nevenindu-i să creadă!

Cu lacrimi în ochi, tânăra a spus cel mai frumos „Da!” din viața ei.

„Îți mulțumesc că ești alături de mine mereu. O mie de cuvinte nu valorează nimic și voiam să îți zic dacă vrei să fii soția mea?”, a fost declarația de dragoste pe care Lino i-a făcut-o Deliei, în genunchi. 

„Am descoperit că eu conduc relația asta de fapt când vine vorba de presiune și chestii la înălțime, cu apă, cu insecte, chestii mai periculoase. Dar pot să spun că el are ultimul cuvânt. 

Mi-a fost greu să accept faptul că este destul de critic, însă are o critică constructivă, dar mi-a fost greu să mă obișnuiesc cu asta. La el cel mai mult îmi place că este foarte atent la mine, adică ține cont de fiecare detaliu pe care i-l spun”, a mărturisit Delia, într-o emisiune tv.

Lino Golden și Delia s-au mutat împreună după doar un an de relație și și-au cumpărat și casa visurilor lor, recent. 

Da, ea este aleasa. Ea e cea mai tare femeie pe care am cunoscut-o și nu cred că mai există nici o femeie ca ea, pentru mine”, a declarat Lino Golden, la Antena Stars.

Lino, la cuțite cu „tăticul adoptiv” Alex Velea

Lino Golden și Mario Fresh au devenit cunoscuți publicului datorită lui Alex Velea, care le-a apreciat din start talentul celor doi și a decis să le ofere o șansă în industria muzicală.

În urmă cu doi ani, însă, a izbucnit scandalul între Alex Velea și protejații lui, Lino Golden și Mario Fresh. Cei trei artiști au refuzat să mai colaboreze pe plan muzical și nu și-au mai vorbit, după o perioadă în care aruncat cuvinte grele în mass-media.

Alex Velea a fost atunci profund dezamăgit de atitudinea „fiilor lui adoptivi” Mario Fresh și Lino Golden, care i-au întors, practic, spatele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net