Luis Gabriel și Haziran sunt „Împotriva tuturor”. Ce planuri profesionale au cei doi

Ultima actualizare:

Îndrăgitul artist Luis Gabriel, alături de frumoasa lui soție, Haziran, pregătesc o mulțime de surprize, dar și o piesă alături de Balkanika Records, „Împotriva Tuturor”. Mai mult decât atât, Luis Gabriel ne-a mărturisit că va pregăti chiar și un film.

Luis Gabriel și Haziran sunt „Împotriva tuturor”
Luis Gabriel și Haziran sunt „Împotriva tuturor”

Muzica pentru noua piesă lansată de simpaticul Luis Gabriel a fost realizată de Midas MNL, împreună cu Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Andy Robert (Any1), responsabil cu videoclipul fiind regizorul Claudiu Stan, care are la activ o mulțime de videoclipuri cu artiști celebrii . Astfel, Balkanika Records și Diamond Records și-au dat mâna pentru o nouă colaborare de succes!

Luis Gabriel: „Pregătim un film”

„Împotriva Tuturor” (În Numele Iubirii OST) este o nouă colaborare muzicală cu iubita mea soție, Haziran. Împreună pregătim noi surprize pentru cei care ne iubesc, pentru fanii noștri. Pregătim un film, despre care vă voi da mai multe detalii la momentul respectiv, dar, mai ales, concertul „În numele Iubirii”, de pe data de 8 septembrie, de la Arenele Romane, unde trebuie neapărat să veniți! Va fi o premieră și veți avea parte de cel mai important eveniment balcanic din acest an.

Avem atunci mulți invitați, Orchestra Diamantelor alături, și, ca invitate, unele dintre cele mai importante artiste din Balcani. Stați cu ochii pe noi! Vă mulțumim pentru susținere!”, ne-a mărturisit interpretul celebrei melodii „Toate Diamantele”, Luis Gabriel, care a rupt toate topurile cu melodiile sale lansate în ultima perioadă, lucru pe care îl va face și în perioada următoare, având în vedere că pregătește multe surprize plăcute.

Biletele pentru concertul Luis Gabriel și Haziran, „În numele Iubirii", organizat pe data de 8 septembrie la Arenele Romane, se pot găsi aici. Solistul și partenera sa au multe surprize pentru fanii lor și lucrează intens la acestea, fie că sunt noi piese, colaborări speciale, filme sau videoclipuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net