Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, mari emoții în decembrie. Ce se întâmplă: „Nu mă simt neapărat pregătită...”

#Exclusiv Click!

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, raperul de la Șatra B.E.N.Z, pe numele lui real, Darius Vlad Crețan, care s-a stins din viață pe 16 octombrie, 2022 în urma unui infarct, chiar la el acasă, la vârsta de 37 de ani, îi păstrează vie memoria și se pregătește de lansarea filmului în care joacă acesta, „Visul”.

Cum îi merge acum, cât de pregătită se simte să își refacă viața și ce își dorește pentru ea, Mădălina Crețan ne-a povestit că este emoționată pentru luna decembrie și evenimentele care vin acum și încearcă să se țină cât mai ocupată.

În decembrie 2021 primeam foarte des întrebarea „Unde e bărbată-tu?”, iar eu răspundeam la fel de des: „La pușcărie, la Rahova!”. Și era pe bune, pentru că acolo s-a filmat o bună parte din filmul „Visul”. Un actor merge să facă o piesă cu deținuții pentru festivalul penitenciarelor. Comedie. Scris  după o poveste reală. Mâine va fi proiecția la Rahova, pentru deținuți. Iar din 12 decembrie îl veți găsi în toate cinematografele din țară. „Iese înc-un film cu  mine, să vezi ce rol am / Încă una de pe lista cu lucruri la care visam” – Nosfe. Ce emoții am, baby!”, a postat Mădălina Cretan, cunoscută pe social media ca Soție de artist, pentru a anunța lansarea filmului în care joacă regretatul ei soț.

La un an și aproape două luni de când Nosfe nu mai este printre noi, Mădălina, soția lui, a făcut tot ce a putut pentru a-l aminti des și a vorbit despre soțul ei pe care l-a divinizat. Durerea pierderii lui este încă apăsătoare. Cei doi au împreună o fetiță care va împlini 8 ani în luna decembrie și care și-a anunțat deja mama că își dorește multe costume de gimnastică pentru că practică cu mândrie acest sport.

Mădălina a început să iasă la evenimentele mondene pentru că îi face bine acest lucru și ne-a povestit că se pregătește de lansarea filmului în care joacă soțul ei. „Am început să ies la evenimente, simt că am nevoie de energia asta și mă ajută cumva, e bine. Cel mai important eveniment pe care îl pregătesc este avanpremiera și premiera filmului "Visul"  în care joacă Darius, lansarea următoarei lui piese în colaborare cu Feli și, de fapt, cel mai important eveniment  pe care îl pregătesc pentru decembrie este ziua fetiței noastre. Cumva încerc să le fac pe toate odată pentru că nu am atât de mult timp la dispoziție și îmi face și bine pentru că decembrie pentru  mine a fost o lună magică întotdeauna și acum încerc să o țin cât pot eu de aglomerată ca să nu mă gândesc la altele...”, ne-a povestit soția de artist.

„Cred că toți ne dorim să fim fericiți!”

Pentru că a trecut printr-o suferință care a pus-o practic la pământ, atunci când și-a pierdut soțul, Mădălina Crețan se reface treptat și are tot sprijinul prietenilor săi ai al familiei.  Nu este însă pregătită să lase loc pentru altcineva în viața ei.

„Eu cred că toți ne dorim să fim fericiți și cred că nu ne ridică nimeni nicio statuie dacă stăm și zacem... Nu știu dacă sunt neapărat  mai vindecată dar construiesc în jurul durerii și automat  încerc să pun culori, flori, muzică, povești frumoase.

Am aflat de curând chiar că cineva din familia soțului meu s-a rugat pentru mine să îmi refac viața și mi s-a părut ceva senzațional. Încă nu este un subiect de care să îmi fie ușor să vorbesc. Nu mă simt neapărat pregătită. Nu știu ce înseamnă prea devreme sau prea târziu atâta timp cât eu nu mă simt pregătită să mă gândesc la asta”, ne-a mai mărturisit soția de artist care își dedică timpul creșterii fetiței ei și a lui Nosfe dar și proiectelor frumoase pe care le are în derulare.

Cine joacă în comedia "Visul"

Filmul  „Visul” este regizat de Cătălin Saizescu. Serghei Mizil, Silviu Mircescu, Ștefan Lupu, Vlad Darius Crețan (Nosfe) și Mircea Drîmbăreanu sunt „colegi de celulă” în această comedie. Nosfe face parte în film din grupul deținuților , este personajul „Botișor”, un tip cu înclinații muzicale care speră că bunica lui îl va vedea pe scenă și va fi mândră de el. Tot în film,  „Blându”  este Mircea Drîmbăreanu,  un fost asistent universitar cu care se comunică greu, dar  care e  mereu prezent „la datorie”, gata să se sacrifice pentru grup. Nicodim Ungureanu este „Gutuie”  „Colonelul” lui Fane Măreț (personajul lui Serghei Mizil), eminența cenușie a grupului, care pune la cale evadarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net