Maestrul Florin Zamfirescu, victima unei mari escrocherii! Își caută disperat dreptatea: „Avocatul a zis că...”

Ultima actualizare:

De ceva vreme, pe site-urile de știri a apărut subtil o înșelătorie cu tentă economică. Aceasta este bine mascată și vrea să prindă în capcană persoanele naive sau credule. Mai precis, printre știrile publicațiilor online se strecoară un text ce pare a fi o informație economică. De obicei sunt anunțuri care îi fac pe oameni să creadă că au au șansa de a afla soluția pentru a face bani mulți într-un timp foarte scurt. Rețeau de șarlatani din spatele acestor înșelătorii se folosesc de imaginile persoanelor publice pe care, cu ajutorul Inteligenței Artificiale, le plasează în diferite clipuri așa-zis informative, menite să îi facă pe oameni să creadă în schemă. Florin Zamifrescu este unul dintre cei cărora imaginea le-a fost furată pentru a pune în aplicare acest plan care a lăsat mulți păgubași.

Maestrul Florin Zamfirescu, victima unei mari escrocherii
Maestrul Florin Zamfirescu, victima unei mari escrocherii

Maestrul Florin Zamfirescu, victima unei mari escrocherii! Își caută disperat dreptatea

Cum câștigă un actor 10.000 lei zilnic și de ce poate oricine să facă la fel?”, este unul dintre titlurile care circulă sub formă de reclamă pe site-uri și care îi ademenește pe oameni să dea click pe link. 

Rețeaua de escroci se folosește, cum spuneam, de persoane celebre care ar recomanda implicarea în proiecte aparent reale desfășurate de stat, combinate cu idei extrem de fanteziste. Cetățeanul este solicitat să plătească 1.200 de lei într-un cont bancar, cu promisiunea că suma investită se va dubla, lucru care evident nu se întâmplă niciodată.

Numele lui Zamfirescu a fost folosit împreună cu cel al prezentatoarei Kanal D, Denise Rifai. Pretinșii Florin și Denise sunt "surprinși" dezvăluind o metodă secretă a Băncii conduse de Mugur Isărescu de a obține bani frumoși, metodă care, dacă ar fi cunoscută de români, le-ar schimba radical viața. Important de reținut este faptul că niciodată nu trebuie să vă dezvăluiți datele personale sau datele de pe card pentru că foarte mulți români s-au trezit fără agoniseala de o viață. Din păcate, genul acesta de escroci merg chiar mai departe și mulți oameni s-au trezit cu telefoane de la presupuși reprezentanți de companii care le propuneau să investească o sumă de bani pentru a câștiga acțiuni. Evident, oamenii își dădeau datele de pe card, iar a doua zi se trezeau fără niciun leu în cont,

Revoltat de faptul că i se folosește imaginea pentru asemenea infracțiuni care distrug vieți, Florin Zamfirescu a decis să apeleze la ajutor juridic.

„Am publicat și eu contra acelei informații, n-am ce să fac! N-am cui să fac plângere, din moment ce și din gura lui Isărescu au pus anunțul, din gura președintelui…

Am vorbit cu un avocat. Sunt firme-fantomă pe care n-ai cum să le apuci. Chiar nu știu ce să mă fac. Mi-au dat telefon și niște prieteni mi-au zis… Domnule, am văzut numele tău… Am întrebat: ”Păi de ce nu mi-ai dat un telefon?”. I-au cerut datele. A dat numărul de card… Acuma, când ești prost… Era un colonel.

Mă sună și oameni importanți. Și-mi zic că dau și ei bani. Domnule, cum să dai? Cum să crezi așa ceva? Că m-a dat Isărescu în judecată, că m-au fotografiat cu cătușe… Că m-a dat BNR în judecată, dar și Isărescu apare în toată treaba asta, nu? Apare! De ce nu îi dă el în judecată?

Eu am tot avertizat, am vorbit cu un avocat… Am mers pe toate căile. Avocatul a zis că n-ai pe cine să dai în judecată. Prinde orbul, scoate-i ochii!”, a declarat Florin Zamfirescu pentru Fanatik.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net