Mama Biancăi Brad, mândră până la Dumnezeu și înapoi de nepotul său: „Avem încredere în el”

#Exclusiv Click!

Geta Brad, mama Biancăi Brad (55 de ani), este foarte mândră de nepotul său, Luca (18 ani). Contactată de Click!, bunica ne-a mărturisit că are mare încredere în adolescent atunci când vine vorba de șofat, mai ales că atât mama, cât și tatăl său, afaceristului Aurel Frățilă, s-au ocupat de el după luarea permisului de conducere.

Au trecut doar câteva luni de când fiul Biancăi Brad a luat permisul de conducere și și-a făcut familia mândră și fericită. Lucrurile se pare că au intrat pe un făgaș normal, ne-a spus bunica Geta, atunci când vine vorba de încredere și dobândirea reflexelor în ceea ce privește condusul unui autovehicul.

„Nepotul meu a ajuns un mare cavaler. Este mare acum. Și nu mă mândresc cu el doar că a ajuns frumos și înalt, ci că învață și foarte bine la școală. Are permis de conducere, da, conduce foarte bine. Nu a avut niciun eveniment rutier până acum. Avem încredere în el că o să fie bine.

Până a prins încredere în el, s-a ocupat Bianca (Brad – n.r) cu soțul. Au mers în dreapta lui, l-au mai învățat una alta, i-au dat curajul necesar și acum se descurcă singur. Acum se duce singur cu mașina la școală, nu are treabă”, a declarat mama Biancăi Brad, Geta Brad.

Mândră de fiul său

Pentru că a dorit să împărtășească fericirea din suflet pe care o are cu toată lumea, în luna iunie, a acestui an, Bianca Brad a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care le mărturisea tuturor marea realizare a fiului său:

„Sunt foarte mândră de puiul meu și fericită pentru el....pentru fericirea lui care era evidentă. Asta îi doresc cel mai mult...Să fie fericit căci asta ar însemna, nu?...să fie sănătos, iubit, împlinit și să aibă o viață bună și frumoasă. Drum bun în viață, copil frumos și bun...Să mergi pe drumul cel bun, să ajungi cu bine oriunde îți dorești și să nu uiți niciodată de unde ai plecat”.

Click! spune

Bianca Brad este o cunoscută actriță din România. Pe lângă talentul său pe care îl are în domeniul artistic și care a fost remarcat de producători și regizori, frumusețea sa a atras foarte ușor privirile celor din jur, având în vedere că în anul 1990 aceasta a fost câștigatoarea concursului de Miss – „Miss Prințesa Frumuseții”, imediat după Revoluția din 1989.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net