Mario Mutu, dezvăluiri despre calvarul prin care a trecut la spital: «Poliţiştii mi-au dat dreptate»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Când eşti fiul unei personalităţi viaţa poate fi uneori mai dificilă, pentru că poţi fi judecat mult aspru pentru orice gest. Aşa consideră, poate, şi Mario, fiul cel mare al lui Adrian Mutu, care doreşte să-şi spună versiunea sa de poveste, după ce acum două zile toată lumea a aflat că ar fi făcut scandal atunci când a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a unui spital din Capitală.

Mario Mutu, primele declarații despre scandalul de la spital, unde a ajuns cu dureri crunte

Miercuri se anunţa o zi cu totul specială atât pentru Mario (20 de ani), cât şi pentru celebrul său tată, Adrian Mutu (43 de ani). În vreme ce fostul fotbalist, actualmente antrenor, îşi lansa cartea autobiografică „Revenirea din infern. Povestea neştiută a vieţii mele” şi la Bucureşti, băiatul avea filmări pentru videoclipul iubitei sale, Mara Georgescu (18 ani). Un incident neprevăzut a umbrit însă satisfacţia zilei, căci Mario a ajuns de urgenţă la spital, după ce s-a accidentat la un dinte. 

În urma acestui incident, Maria Mutu a ajuns la camera de gardă a Spitalului Sfântul Ioan din Capitală, unde a fost chemată şi Poliţia, pentru că tânărul acuza dureri dentare foarte mari şi dorea să fie primit cât mai repede la secţia Stomatologie, fără a sta la coadă.

Agitaţia provocată de fiul lui Mutu a atras atenţia poliţiei, care a trimis la faţa locului un echipaj. În cele din urmă, băiatul a fost dus cu ambulanţa la Spitalul de Stomatologie de pe Calea Plevnei, unde a rezolvat problema. 

Tânărul e necăjit că toată lumea s-a repezit să judece aspru atitudinea pe care a avut-o el în urma incidentului şi a făcut câteva declaraţii în exclusivitate pentru Click!, dorind să atragă un semnal de alarmă în ceea ce priveşte sistemul medical de stat.

Mario Mutu: «M-am lovit de portieră, la un dinte»

„Am filmat pentru videoclipul Marei, iubita mea, pentru piesa «Mahala», care va fi lansată în câteva zile”, şi-a început Mario povestea. Iar tânăra a completat: „Piesa este compusă de mine şi este vorba de locurile unde am copilărit, mahalaua din Berceni. Şi în această dimineaţă, foarte devreme, am filmat videoclipul, unde Mario conduce o maşină de fiţe. Mult spus conduce, pentru că era pe platformă şi el nu are carnet momentan.”, ne-a mai spus Mara. Şi de la această maşină a pornit totul... 

„Când am coborât din acel Lamborghini de fiţe, m-am lovit de portiera, căci i se deschideau uşile în sus. Şi n-am ştiut, n-am fost atent şi m-am lovit la un dinte. Aşa am ajuns la spital, unde a fost o nebunie. Mă durea dintele şi s-a făcut o adevărată furtună într-un pahar cu apă.

Mi se pare exagerat ce s-a întâmplat, iar după ce am ajuns acasă şi am apucat să dorm un pic m-au trezit că m-au sunat cei de la Antena Stars, o reporteriţă, şi până m-am dezmeticit şi mi-am dat seama cu cine vorbesc, am închis. Vă spun că erau mulţi pacienţi care aşteptau şi care poate aveau probleme mai mari ca mine, eu aveam un dinte, poate unii aveau lucruri mai grave. Toţi pacienţii erau ignoraţi şi m-au băgat mai greu în seamă. Dar vezi, lucrurile astea nu se spun, se spun doar prostiile. Poliţiştii mi-au dat dreptate.”, ne-a mai menționat Mario.

Tânărul a mai spus şi că speră ca, în curând, să aibă şi el permis de conducere şi un autoturism: „Îmi doresc maşină, dar nu am momentan”. 

Mario Mutu a vrut să spună și versiunea lui despre ce s-a întâmplat. Foto: Gheorghe Chelu Click!
Mario Mutu a vrut să spună și versiunea lui despre ce s-a întâmplat. Foto: Gheorghe Chelu Click!

Are planuri mari cu iubita sa, Mara Georgescu

Scandalul de la spital are şi o parte frumoasă. Iese la iveală o idilă între doi tineri care par că se potrivesc de minune şi au planuri deosebite. Mario Mutu se iubeşte de trei luni cu interpreta Mara Georgescu. A povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum a început relaţia lor şi ce urmează...

„Ne-am cunoscut pe Instagram, marţi am împlinit trei luni. Pot să spun că a fost mai lejer decât crezi. Amândoi am făcut câte un pas, amândoi aveam câte o altă relaţie, dar ne-am despărţit şi ne-am cuplat. În lunile care au trecut am făcut deja o mulţime de lucruri împreună, ne-am aruncat şi cu paraşutele şi multe altele”, a spus Mario, care este de părere că are un spirit de întreprinzător, pentru că îi place să facă bani.

De altfel, atât el, cât şi Mara, au fost ajutaţi de părinţi să-şi deschidă o afacere. „Mă ajută Dumnezeu să fac ce mi propun şi să fiu sănătos. Nu mi-am dorit să fac fotbal dar mi-ar fi plăcut să fiu faimos fără prea mare efort”, a mai spus Mario.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, deocamdată sunt prea tineri să vorbească despre căsătorie, dar e sigur că în următoarea vacanţă vor merge împreună şi destinaţia dorită este Dubai.

Părinţii lui au divorţat când el avea un anişor

Mario Mutu s-a născut la 9 septembrie 2002, pe vremea când părinţii săi, Adrian Mutu şi Alexandra Dinu (41 de ani), încă mai formau un cuplu. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase şi mediatizate cupluri din showbiz-ul autohton la acea vreme.

S-au căsătorit foarte devreme, când focul pasiunii dintre ei era încă puternic, dar căsnicia a ars rapid, astfel că, după numai doi ani, în 2003, au divorţat. Mutu și-a continuat cariera de fotbalist, iar Alexandra Dinu a plecat în Italia, unde a lucrat ca actriţă.

Acum doi ani ea a revenit pentru în România pentru a face parte din juriul emisiunii „Românii au talent”, unde a stat însă doar un sezon. 

Părinții lui  au fost  căsătoriți  doar doi ani
Părinții lui au fost căsătoriți doar doi ani

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net