Mellina, la un pas de anorexie: „Nicio clipă nu m-am lăsat...”

#Exclusiv Click!

Mellina (37 de ani) a traversat mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă și nu prea i-a mai ars de muzică.

Artista s-a aflat în pragul anorexiei, dar a depășit-o cu multă putere și credință. Mellina se confruntă de câteva luni cu o infecție urinară căreia nu îi mai dădea de cap și din această cauză avea și atacuri de panică, nu mai putea să mănânce și se simțea din ce în ce mai rău. Până la urmă, lucrurile s-au rezolvat și au intrat pe un făgaș normal!

„Din păcate, această simptomatologie de infecție urinară care a durat foarte multe luni mi-a creat și o stare de anxietate și de atacuri de panică pentru că, nu e așa, te sperii când toți doctorii îți spun că nu ai nimic, dar tu, de fapt, suferi și ești în dureri în continuu și din cauza anxietății, efectiv nu mai puteam să mănânc. Eram  conștientă că nu mai pot să mănânc și mă forțam să mănânc banane pentru că nu aveau niciun gust și  o textură foarte ușoară. Așa că mâncam banane și mâncarea pasată a nepoatei mele.

Maică-mea îi dădea ei o lingură, mie o lingură. Au fost clipe cumplite, nu știu la câte kilograme am ajuns, dar cu siguranță dacă nu eram anorexică eram pe drumul spre anorexie... și e foarte interesant cum psihicul și emoționalul îți poate influența așa de mult pofta de mâncare”, ne-a povestit Mellina, pentru Click!

Nu m-am lăsat o clipă, am început să iau vitamine. Nicio clipă nu m-am lăsat și în ciuda faptului că nu îmi era deloc foame, încercam măcar să mănânc încât să nu ajung în stadiul ăla nasol. Acum sunt bine, mi-a revenit pofta de mâncare, m-am reapucat de sport, iar mesajul meu este acela că atunci când vi se pare că nu mai există nicio luminiță la capătul tunelului, întotdeauna este și niciodată să nu vă lăsați, pentru că, la un moment dat, de undeva o să vină și ziua aia în care o să vă faceți bine, cu siguranță”, a mai completat Mellina, care ajunsese să fie extrem de slabă.

Când mi-am făcut poza aceea în baie, când eram foarte slabă, am zis că o să fac poza asta pentru că eu o să mă fac bine. Și când o să mă fac bine, vreau să le arăt oamenilor că de la groaznic și de la bolnav poți să te faci bine și că există speranțe și cred că eu am mai avut o fărâmă de speranță. Niciodată nu mi-a murit speranța, doar a fost în comă!”, ne-a mai mărturisit Mellina.

Colaborarea momentului pentru „Un pahar de rom”! Mellina feat. What’s UP sunt pe val!

Primăvara aduce noi și frumoase colaborări în familia MusicLover! Protagoniștii de azi sunt Mellina feat. What's UP care lansează o piesă cu mesaj inedit: „Un pahar de rom”!

Videoclipul single-ului celor doi artiști poartă semnătură regizorului Silviu Mîndroc, iar Mellina nu are decât cuvinte de laudă despre această colaborare.

Mellina revine astfel în forță după un an și jumătate în care a avut timp să își încarce bateriile și s-a dedicat altor proiecte.

Piesa „Un pahar de rom”! cred că am scris-o acum vreo doi ani de zile și a stat puțin pe tușă, pentru că eu am luat o pauză de la muzică. Timp de un an și jumătate am făcut pauză de la a mai compune și a scoate piese, pentru că nu mă mai bucuram de acest proces, din cauza faptului că ajunsesem să fac muzică pentru numere. M-am axat o perioadă pe sport, cățărat, escaladat, călătorit și alte lucruri, dar acum mi-a revenit inspirația și am scris această piesă”, ne-a povestit artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net