Mellina, accident în vacanța din Grecia. Din ce cauză a ajuns la spital

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mellina (36 de ani) nu se satură de senzații tari. Fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil” și „Survivor România” se bucură de o vacanță în Grecia, pe velier. 

De ce a ajuns, la spital, în Grecia

Dacă anul trecut, pe vremea aceasta, escalada Kilimanjaro, cântăreața se află acum pe barcă, în Grecia, face sărituri în apă și scufundări, bucurându-se din plin de vară și de vacanță. Din nefericire, a avut parte și de un mic incident: a călcat în niște arici de mare și a ajuns la spital.

Sunt la doctor. Am călcat aici, în mare, în arici de mare și trebuie să-mi scoată țepii. Sunt în Skopelos, în Grecia. Aseară am călcat în arici de mare și am crezut că trece cu chestii de la farmacie, dar farmacista a zis că am prea mulți țepi și că trebuie să mă duc la o clinică medicală să mi-I scoată. În rest, sunt bine!”, ne-a declarat Mellina, după micul accident din vacanță.

Vrea să facă nebunii pe velier

Mânată de adrenalină, tânăra artistă  și-a propus să facă câteva nebunii în vacanța din Grecia, având în vedere că nu îi place să fie prea liniștită, ci preferă să „guste” din toate tentațiile locurilor pe care le vizitează.

Cum mă știți, îmi plac lucrurile „crazy” (n.r.: nebunești), am sărit de pe velier, lucru care nu mi s-a părut atât de „crazy”m pentru că în alte emisiuni, cum a fost „Splash, vedete la apă”, am sărit  de la 7 metri și aici sunt vreo 3 metri poate, așa că nu e prea periculos. Dar acum vrem să luăm o frânghie de sus, nu știu cum să explic exact, să ne dăm cu ea ca Tarzan și să sărim în apă. Acesta este următorul lucru pe care vrem să îl facem, e ceva ce am văzut eu pe Instagram și pe TikTok, vrem să facem o chestie, pentru că noi suntem cu două bărci și să luăm două frânghii, una de pe o barcă și o frânghie de pe cealaltă barcă și apoi să le depărtăm, să fim, așa, în aer, și apoi să ne aruncăm în apă. Avem multe lucruri în plan ca să nu ne plictisim. Și după vacanța asta urmează să merg cu niște prieteni să facem Vârful Moldoveanu, pentru că, da, dacă am făcut cel mai înalt vârf din Africa, totuși trebuie să îl fac și pe cel din România.

Îmi doresc foarte mult, chiar dacă este mai mic, am înțeles că este foarte frumos tot traseul, așa că asta urmează să fac, Vârful Moldoveanu, și după aia poate mai fac și eu niște muzică (râde). Vreau să urc pe Vârful Moldoveanu, pentru că prea am făcut alte vârfuri din alte țări și am zis că avem o țară atât de frumoasă și îmi doresc să explorez mai mult România. Am fost mai mult prin alte țări și alte continente și nu am explorat atât de mult frumusețea României”, ne-a spus, Mellina, care chiar azi lansează o super piesă, un feat Tecsan&Mellina, intitulat sugestiv „Gura lumii”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net