Mihaela Rădulescu, decizie de ultimă oră. Ce se întâmplă cu vedeta tv?

Ar putea fi toamna schimbărilor majore în televiziune. Mihaela Rădulescu (53 de ani) a făcut un anunţ pe contul ei de Instagram care i-a agitat pe fanii săi.

Mihaela Rădulescu renunță la social media pentru o perioadă!

Citește și: Teo Trandafir, dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin: ,,Eu eram cât ele două la un loc”

„A trecut ceva timp de când am început să învăț o nouă limbă - se numește... confidențialitate. Da, după atâția ani ca persoană publică, învățând cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc un nou transportator în tăcere, cum să nu explic totul străinilor...; ei bine, asta a fost o provocare.

Confidențialitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron:), dar este posibil, cumva. Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public, cu atât mă simt mai... liberă, inspirată şi încrezătoare... Întotdeauna am avut superputerea mea de a-mi ști cum să-mi trăiesc viața, dar acum, a nu împărtăși TOTUL, mă face cea mai fericită din cum am fost vreodată. Așadar, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal, cu acele postări zilnice despre întregul meu program, dar nu ne luptăm cu toții pentru... a fi noi înșine?

Da, asta sunt eu, acum. Sunt mândră de mine într-un fel. Și deși a fi umil este încă pe lista mea, voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult prețuiește, dar nu potrivit străinilor de pe Internet. Ci pentru oamenii de lângă ea, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate..., mai bine mai târziu decât niciodată”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Vedeta tv are o relație de mai mulți ani cu Felix Baumgartner, trăiește la Monaco, pe Coasta de Azur, iar ocazional mai vine în țară pentru diverse proiecte tv. Ultimul show în care a fost prezentă a fost Masked Singer, unde a fost jurată.

Mai urmărește și: Mihaela Rădulescu a trecut la senzații tari! Felix Baumgartner a fost martor

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net