Mihaela Rădulescu a trecut la senzații tari! Felix Baumgartner a fost martor

Mihaela Rădulescu a renunțat la lumea plină de glamour din România și s-a mutat în Monaco, alături de iubitul ei, Felix Baumgartner, unde își trăiește viața la maximum! A fost mereu o împătimită a sporturilor extreme și nu s-a sfiit să se urce la volanul celor mai rapide mașini, însă în ultima perioadă pare că e din ce în ce mai curajoasă!

De când a renunțat la a mai fi „divă de București” și s-a transformat în „diva de Monaco”, Mihaela Rădulescu se plimbă prin cele mai frumoase locuri, dar nu pe jos, ca un turist obișnuit, ci pe motor, ca o împătimită a cailor putere. Vedeta a postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare, unde apare în alte ipostaze față de cele cu care ne-a obișnuit.

Vezi și: Ce face Mihaela Rădulescu în timp ce Dani Oțil își pozează soția goală în Monaco. Poze de infarct!

Îi lipsesc rochia elegantă, machiajul impecabil, părul perfect cofat și pantofii cu toc, în schimb are la purtător cel mai de preț accesoriu: casca de motociclist! Și dacă v-ați fi imaginat că ea a fost pasager și că a stat în spatele lui Felix, ei bine, nu. Echipată „de scandal”, cu blugi, o cămașă și pantofi sport, diva a bătut pumnul cu partenerul său, iar ambii au pornit într-o călătorie cu motorul.

Nu rata nici: Fiul Mihaelei Radulescu e major! Ayan e hot, hot hot, la 18 ani!: „Nu am destule cuvinte ca s-a exprim ceea ce simt”

Mihaela Rădulescu, trasă prin inel chiar și la 53 de ani

Cu puțin timp înainte să se plimbe cu motoarele și să vadă frumusețile Elveției, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au avut parte de o altă vacanță, unde s-au delectat tot cu activități sportive, așa cum ne-au obișnuit! Cei doi au făcut kite surfing și au mers la sală, iar în pauze au stat la plajă și au mâncat înghețată.

„Eu sunt mare fan aloe vera. La noi acolo, în Monaco, se găsesc la alimentară frunze de aloe vera mari și recunosc cinstit că de ani de zile este singura cremă de față pe care o mai folosesc. Ador aloe vera în diverse combinații, cu ulei de cocos, cu ulei de măsline. O folosesc ca și cremă, mască, o pun și în cap. Mie îmi face bine, acum nu știu dacă e o rețetă universală, dar pentru mine funcționează minunat. Nu am mai povestit asta nimănui, iată că e un secret”, a transmis Mihaela Rădulescu la un moment dat, când a fost întrebată cum își menține silueta și tenul într-o formă de zile mari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net