Minodora a furat startul! Și-a împodobit vila pentru Sărbători, cu două luni înainte: „N-am luat-o razna”

Mai sunt două luni până la Sărbătorile de iarnă, dar la Minodora acasă poate să vină liniștit Moș Crăciun încă de pe acum. Vila ei de la Frumușani, în valoare de 300.000 de euro, este împodobită toată. Ce motiv bine întemeiat a avut artista de s-a grăbit cu decoratul? 

Minodora e fan Sărbători de iarnă. Cel mai mult îi place să-și împodobească vila de la Frumușani atât pe dinăuntru, cât și pe dinafară, cu mii de luminițe, globulețe și alte ornamente specifice perioadei, în care bagă bani buni în fiecare an. 

Anul acesta, solista s-a grăbit cu împodobitul vilei și a brazilor de Crăciun. Și asta pentru că a avut motiv bine-întemeiat. 

Minodora (45 de ani) a plecat în America pentru o lună, într-un turneu, și vrea ca atunci când revine acasă să găsească vila gata împodobită, ca să se bucure în tihnă de Sărbători

Artistei i-a luat 2-3 zile să termine împodobitul, apoi a decolat liniștită spre America. Între Crăciun și Anul Nou, solista schimbă, însă, decorul, înlocuiește figurinele cu Moș Crăciun cu steluțe strălucitoare.

Minodora: „Există o explicație! Stau o lună în America”

Mândră de ce a putut să iasă din mâinile ei, artista a postat pe Instagram imagini din casa care arată ca desprinsă dintr-un basm. 

Există o explicație, nu am luat-o razna, pentru că am plecat în America și stau o lună.

Am făcut un sondaj de opinie. I-am întrebat pe băieții meu dacă vor ca, în momentul când intrăm în casă, să vedem casa decorată și au spus că da.

Mai cumpăr în fiecare an, doar ce apare nou și fac combinații. Când am timp, între Crăciun și Revelion, schimb decorațiile și nu mai vezi niciun moș, doar steluțe sau altceva, am o colecție.

Îmi place. Totul pus la punct pentru mine este liniște, pace, lumânări parfumate, muzică ambientală, eu nu mă uit la televizor”, a declarat Minodora, pentru Antena Stars.

În copilărie, artista nu a avut parte de Sărbători îmbelșugate din cauza lipsurilor materiale. 

Nu mă conectează cu copilăria. Că nu aveam așa ceva. Aveam trei bomboane de pom din pungile luate de mama de la muncă.

Mirosul de portocale îmi place, că tânjeam după ele, acum mă bucur că am. Dacă veniți la mine în vizită, să veniți cu multe kilograme de portocale”, a recunoscut cântăreața.

Minodora l-a luat cu ea în America și pe fiul ei, Marco 

Turneul din America durează toată luna noiembrie. Nu știu cu exactitate datele, însă ajungem în Los Angeles, New York, Chicago, Florida, Miami. O să meargă și băiatul meu cu noi, va fi și pentru el ceva inedit, pentru că va vedea și el America. Vom sta acolo o lună de zile, toată luna noiembrie.

Marco este elev la „Dinu Lipatti”, o să fie puțin dificil pentru că va prinde doar o săptămână din vacanță, după care va pierde câte ceva de la școală o perioadă, însă vom face pian în America, găsim unde să își studieze partiturile. 

Ne pregătim încă de pe acum să fie cu materia înainte. El deja face meditații la română și matematică, o să își ia lecțiile și acolo, vom recupera. Este o oportunitate pe care nu am vrut să o ratez pentru el, la 14 ani, să vadă America. Mulți copii și-ar dori lucrul ăsta. O să facem tot posibilul să recupereze materiile și lecțiile de la școală. 
Nu sunt nici eu de acord cu lipsitul de la școală, însă există această oportunitate pentru el acum, ca tânăr, să plece în Statele Unite. O să facem acum o excepție de la regulă!”, a spus Minodora, pentru Click!, înainte de plecarea în turneu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net