Momente dificile pentru soția regretatului Valentin Uritescu. Ce a pățit Valeria: „Nu mă simt prea bine”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Soția regretatului actor Valentin Uritescu, Valeria, își plânge și acum soțul! Contactată de Click!, aceasta ne-a mărturisit că în ultima perioadă nu reușește să pună geană pe geană, noaptea, atunci când așează capul pe pernă, după ce a rămas văduvă. Însă, în schimb, zilele sale sunt mult mai frumoase atunci când îl visează pe barbatul cu care a fost căsătorită mai bine de cinci decenii.

Valentin Uritescu și-a luat adio de la viață, anul trecut, în luna iunie, la vârsta de 81 de ani! Problemele de sănătate și-au spus cuvântul în ultima perioadă, având în vedere că de la vârsta de 33 de ani suferea de sindrom extrapiramidal, asemănător cu boala Parkinson.

Moartea sa a lăsat în urmă o soție, dar și pe fiul său Bogdan, care este pasionat de actorie, regie și cascadorie. 

„Nu mă simt prea bine, mă simt așa cum mă simt, doar eu și inima mea știe. Îl visez destul de des pe Valentin. Până acum l-am visat de zeci de ori. De obicei îmi apare în vis din perioadă când era el tânăr și nu se uită la nimeni. Cred că din cauză că este acolo unde e. Nu mai este pe Pământ și de asta el nu se uită la noi. În ultima perioadă am și insomnii. Nu pot dormi deloc noaptea. De exemplu astăzi m-am culcat la 08.00 dimineața”, a declarat Valeria Uritescu pentru Click!

Căsatorie greu încercată

Mariajul dintre Valentin și Valeria Uritescu a rezistat cu stoicism având în vedere că regretatul actor a înșelat-o pe aceasta de mai multe ori. Infidelitatea artistului a reușit de multe ori să instaleze un dezechilibru în relația lor de iubire.

„Între mine şi soţia mea n-a existat pasiune. Pasiune a fost ceea ce am simţit pentru cele trei femei picate ca un trăsnet, ca un cutremur devastator asupra mea, fără să doresc asta, în timp ce-mi adoram soţia. Cum cea mai mare parte a oamenilor nu pot înţelege asta, nu mă mai chinuiesc să explic”, declara Valentin Uritescu, în urmă cu câțiva ani.

Click! spune

Valentin Uritescu s-a făcut cunoscut și apreciat de o țară întreagă datorită profesiei sale! Acesta a jucat în peste 50 de filme şi piese de teatru. A fost Sergentul Şaptefraţi în serialul TV „Lumini şi umbre”, de Andrei Blaier, personaj continuat apoi în „Noi, cei din linia întâi”, în regia lui Sergiu Nicolaescu. L-a interpretat pe Vasile în  „Concurs” (regia Dan Piţa), pe Dr. Marcu în “Cel mai iubit dintre pământeni”, în regia lui Şerban Marinescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
image
actualitate.net
image
actualitate.net