Monica Bârlădeanu face ravagii pe litoral: «Prima vacanță după mulți ani!»

Ultima actualizare:

Acum câteva zile ne spunea că nu a mai fost la mare de patru ani, dar cum va prinde o pauză de filmare va da o fugă. Și asta a și făcut!

image

N-am crezut niciodată că o vacanță la sfârșit de august se simte atât de bine. Iulie-început de august am lucrat, iar iunie am fost în pregătiri pentru emisiune. Parcă m-aș fi simțit vinovată să mă duc în vacanță. Sincer.

Nu rata nici: Verdict Adi Constantin!: «Monica Bârlădeanu, nu este deloc la modă acest breton»

Acum însă, la sfârșit de vară, simt că e absolut binemeritat și necesar acest time out în care mă bucur de apă, de soare, de mese seara cu prieteni faini, de o natură ce se desfășoară în față noastră absolut minunat și divin. Serios... pentru mine e prima vacanță cu adevărat fabuloasă după foarte mulți ani”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Facebook.

Citește și: Ce regrete are Monica Bârlădeanu? Ce ar schimba în viața ei, dacă s-ar întoarce în timp

Ea tocmai a terminat filmările pentru „Splash! Vedete la apă”, unde este una dintre prezentatoare, alături de Ramona Olaru și Răzvan Fodor, emisiune care se difuzează deja la Antena 1. 

Pe Monica Bârlădeanu publicul o va revedea în «Splash! Vedete la apă!», însă vedeta are și alte planuri în ceea ce privește domeniul cinematografiei. Bârlădeanu a declarat în exclusivitate pentru Click! că este posibil să înceapă filmările la un nou film, iar un alt vis de-al ei este să joace într-un serial TV, însă cu o anumită condiție.

«Sunt în discuţii pentru un rol într-un lung metraj, făcut după o piesă care mi-a plăcut enorm de mult. Dar revin cu amănunte când se concretizează. Desigur că mi-ar mai plăcea şi un serial tv, mai ales dacă este bine scris şi ar fi un rol interesant.» a declarat Monica Bârlădeanu pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net