Motivul pentru care Adela Popescu și Radu Vâlcan le-au pus copiilor nume care încep cu litera A. Acum au spus adevărul

Ultima actualizare:

Adela Popescu și Radu Vâlcan se bucură de o familie înfloritoare. Vedetele de televiziune sunt părinții a trei băieți a căror nume începe cu litera A: Alexandru, Andrei și Adrian, care au o semnificație aparte. Află despre ce este vorba, în rândurile de mai jos. 

Adela și Radu au împreună 3 băieți / foto: Arhiva Click!
Adela și Radu au împreună 3 băieți / foto: Arhiva Click!

În trecut, când Adela Popescu bifa prima sarcină, mărturisea că nu avea nicio preferință în ceea ce privește numele copilului. Totuși, ce s-a schimbat de-a lungul timpului și cum a ajuns să aleagă numele băieților începând cu aceeași literă. 

Adela Popescu, povestea din spatele formulei „triplu A”

Inițial, Adela Popescu și-ar fi dorit ca primul copil să poarte numele tatălui său, însă Radu Jr. nu ar fi sunat pe placul lor. Așadar, Alexandru li s-a părut cel mai potrivit. Ulterior, și celor doi băieți au dorit să le aleagă nume care să înceapă cu aceeași literă, fiind un element special al poveștii lor de familie.

Mai întâi, a pornit de la numele Alexandru. Eu mărturisesc că, atunci când am aflat că o să am băiețel, nu am avut nicio preferință de nume. Numele meu preferat de băiat era, culmea, Radu, dar nu puteam să îi punem și lui Radu… Radu Junior! Atunci am stat, ne-am gândit și am ajuns la varianta de Alexandru, care mi-a plăcut și mie foarte mult fiindcă este un nume puternic și are însemnătate. Nu voiam două nume, de-abia găsisem unul, era complicat să îl găsim și pe al doilea. Ne-am dorit să fie un nume frumos, dar care să fie și nume de sfânt. Alexandru era perfect.

A doua oară, am zis să existe o unitate între numele băieților, dacă nu avem neapărat un nume preferat. Am zis să găsim un nume tot cu „A, dar care să fie și nume de sfânt. Nu poți să îi pui unui copil un singur nume și altuia două, cei care au copii știu la ce mă refer. Dacă nu considerăm că au niște nume super speciale, măcar să fie special faptul că toți trei încep cu litera „A. Asta a fost toată treaba, iar acum ni se pare că li se potrivesc perfect.”, a dezvăluit soția lui Radu Vâlcan, într-un interviu viva.ro

Ce spune vedeta despre un al patrulea copil 

Adela și Radu alături de cei trei copii / foto: Social media
Adela și Radu alături de cei trei copii / foto: Social media

Ajungând să aibă o familie numeroasă, Adela și Radu au tot primit întrebări referitoare de o a patra sarcină. Fosta actriță a mărturisit că viața cu trei copii este deja extrem de agitată, așa că nu se poate pronunța în această privință. 

„Cât de comic e că și după trei copii mai primești întrebarea asta, dar cumva, la noi, fiind toți de același sex, întrebarea este: „Dar nu vreți și o fetiță?. Nici nu pot să răspund la întrebarea asta, efectiv. Nu pentru că nu aș ști răspunsul, ci pentru că, după o zi petrecută cu toți trei, e greu să mă mai gândesc și să vorbesc pe subiectul acesta.”, a mai spus Adela, pentru sursa amintită. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net