Motivul pentru care Delia nu a mai mers la psiholog! „Am zis că nu vreau asta”

Ultima actualizare:

Delia este una dintre cele mai populare artiste din țara noastră, însă doar puțini români știu că faimoasa cântăreață a simțit că are nevoie de ajutorul unui psiholog. Cu toate acestea, Delia a renunțat rapid la această idee, dintr-un motiv surprinzător.

Delia a rezistat la doar 2 ședințe cu psihologul
Delia a rezistat la doar 2 ședințe cu psihologul

Invitată la podcast-ul „Ac de siguranță cu Exarhu”, Delia a vorbit despre experiența pe care a avut-o la psiholog. În cele din urmă, vedeta a resimțit stresul care se tot acumula în viața ei, așa că a sperat că se va putea simți mai bine după câteva ședințe de terapie.

Însă, odată ajunsă în fața psihologului, Delia și-a dat seama că acest tip de experiență nu este pe placul ei. După ce a hotărât să nu mai meargă la ședința următoare, vedeta a decis să nu mai caute un alt psiholog, mai compatibil cu problemele ei.

„Nu. Am fost de două ori și mi s-a părut că mă victimiza prea mult, că-mi plângea de milă. Poate era o parte de terapie. Îi povesteam lucruri despre viață. Și era: „Vai, sărăcuța”. Era femeie.”, a spus artista, întrebată dacă merge la psiholog.

Era o dramă și am zis că nu vreau asta. E ok, n-am nevoie, sunt ok. Cred că era un fel de a aborda psihoterapia al persoanei, care era foarte drăguță și prietenoasă cu mine și foarte ok”, a mărturisit Delia Matache.

„Era o dramă și am zis că nu vreau asta”

De asemenea, un alt lucru pe care puțini români îl știu despre Delia este faptul că artista este convinsă că suferă de ADHD, adică tulburarea de deficit de atenție și hiperactivitate.

„Îmi place când mă agață serialele. Mi se pare că am mai multă viață, am ziua la depoziție, în care fac ce vreau eu, și mai am ceva, mai am și noaptea. Eu mai fac ceva, eu nu dorm. Sufăr de ADHD.”, a spus Delia.

„Trebuie să fac foarte multe chestii, altfel nu sunt împlinită sufletește. Trebuie să fac multe lucruri și mi se pare că timpul ăla petrecut la nani e pierdut”, a mai povestit artista. „Eu știu sigur că am ADHD și nu m-am pus la niciun psihoterapeut. M-am autodiagnosticat. Sunt convinsă 100%.”, a mai mărturisit artista cu ceva timp în urmă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
monica davidescu aurelian temisan c 1260x709 1 jpg
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net