Motivul scandalos pentru care Oana Cuzino a divorțat de milionarul Yoav Stern

Fostul soț al Oanei Cuzino, milionarul Yoav Stern, a murit miercuri, 27 aprilie, la spital, în urma unui accident misterios suferit în urmă cu mai bine de o săptămână. Stern și Oana Cuzino au avut un mariaj de lungă durată, care s-a terminat cu un divorț „suspect”, mai ales că cei doi au mai fost văzuți împreună ulterior. Iată care ar fi motivul real din spatele separării celor doi!

Motivul pentru care Oana Cuzino a divorțat de milionarul Yoav Stern Foto: Arhivă
Motivul pentru care Oana Cuzino a divorțat de milionarul Yoav Stern Foto: Arhivă

Yoav Stern, fostul partener al Oanei Cuzino, a fost transportat la spital în stare gravă, în urmă cu săptămână, iar miercri, 27 aprilie, medicii i-au confirmat acestuia decesul. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care a murit afaceristul israelian, având în vedere că acesta s-ar fi accidentat în urma unui accident „misterios”.

Care este motivul din spatele divorțului dintre Oana Cuzino și Yoav Stern

Au trecut aproape 8 ani de la divorțul răsunător dintre Oana Cuzino și Yoav Stern, însă nici în ziua de azi nu sunt cunoscute cu exactitate motivele care au dus la separare. Cei doi parteneri s-au căsătorit în 2002, iar mariajul lor a rezistat vreme de 12 ani, cei doi fiind văzuți adesea drept un cuplu model, deși exista o diferență de vârstă de aproape 20 de ani între aceștia.

În 2014 însă, soții și-au luat admiratorii prin surprindere după ce s-au decis asupra divorțului, aceștia fiind extrem de discreți cu privire la separarea lor. Tot „secret” a fost și motivul divorțului, astfel că de-a lungul timpului au tot existat teorii și speculații cu privire la decizia lor de a porni pe drumuri separate.

Deși discretă, despărțirea nu a fost nicidecum una ușoară, fiind urmată de multe „meciuri” în instanță. Cea care a intentat acţiunea de divorţ a fost prezentatoarea TV, iar la câteva săptâmâni soţul ei a depus o cerere pentru partaj.

Cei doi au împărţit bunuri ce constau în imobile şi maşini de lux, iar vila de la Snagov a rămas în posesia milionarului.

Citește și: Moartea suspectă a lui Yoav Stern. Viața fostului soț al Oanei Cuzino, marcată de controverse

Adevăratul motiv pentru care Oana Cuzino ar fi divorțat de tatăl fiicei ei

Motivele despărţirii nu sunt clare nici în prezent, speculându-se la vremea respectivă că afacerile nu tocmai „curate” pe care le avea Yoav Stern ar fi fost motivul care i-a determinat pe cei doi să facă acest pas. Soții erau parteneri și de business, iar faptul că Stern ar fi fost implicat în diverse acțiuni „dubioase” ar fi determinat-o pe vedeta de la Pro TV să ia această decizie.

Astfel, adevaratul motiv al separarii celor doi ar putea fi strategia Oanei Cuzino de la vremea respectivă de a-și securiza averea, rezultată în urma afacerilor de milioane pe care le-au avut foștii parteneri de-a lungul celor 12 ani de mariaj. Amintim și faptul că  Yoav Stern a fost arestat în anul 2002, pentru acte grave de corupție și evaziune fiscala, însă ulterior a fost eliberat.

Citește și: Cine a fost Yoav Stern, fostul soț milionar al Oanei Cuzino, mort în spital

Oana Cuzino și Yoav Stern au fost văzuți în oraș, după divorț

Din relația Oanei Cuzino cu Yoav Stern a rezultat o fiică, Naomi. Cei doi foști parteneri au fost văzuți de mai multe ori împreună în oraș, chiar și după divorț, iar dacă unii susțin că aceștia reveniseră la sentimente mai bune doar de dragul fiicei lor, alte voci spun că acest lucru întărește și mai tare teoria menționată anterior, potrivit căreia divorțul dintre ei nu a fost nimic mai mult decât punerea la adăpost a averii, în urma problemelor cu legea ale milionarului.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net