Cine a fost Yoav Stern, fostul soț milionar al Oanei Cuzino, mort în spital

Ultima actualizare:

Fostul soț al Oanei Cuzino, israelianul Yoav Stern, a murit azi, 27 aprilie 2022, la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București. Se pare că a suferit un accident casnic. S-a lovit la cap după ce a căzut lângă o scară, în curtea casei. Medicii s-au luptat timp de 10 zile să-l țină în viață, însă fără succes. Yoan Stern avea 70 de ani și era unul dintre bogații României.

Yoav Stern a murit în spital
Yoav Stern a murit în spital

A fost căsătorit timp de 12 ani cu Oana Cuzino

Israelianul Yoav Stern, om de afaceri cu o avere considerabilă, a devenit cunoscut în anul 2002, după ce s-a căsătorit cu fosta prezentatoare PRO TV Oana Cuzino. Căsnicia lor a durat 12 ani, au împreună o fetiță și au rămas în relații bune după divorțul din 2014. Motivele despărţirii nu sunt clare şi s-a speculat la vremea respectivă că afacerile pe care le au împreună i-ar fi determinat să facă acest pas. Yoav Stern ar fi avut ceva probleme cu legea şi astfel a considerat înţelept să se separe de Oana Cuzino, atât pentru a-i proteja imaginea, cât și averea pe care o aveau împreună. 

A avut afaceri controversate

În 2002, fostul soţ al Oanei Cuzino a fost acuzat că şi-a înşelat partenerii de afaceri. E vorba de o firmă din Marea Britanie, Interlink Overseas Corporation Limited. Ar fi fost chiar reţinut pentru câteva ore şi eliberat la intervenţia unui om de afaceri important.  A fost momentul în care s-a spus că Stern ar fi un agent al serviciului de informaţii israelian, Mossad. Câțiva ani mai târziu, Oana Cuzino ar fi fost asociată cu o grupare anchetată de DIICOT pentru o evaziune fiscală de 30 de milioane de euro. Implicarea lui Yoav Stern nu este evidentă, dar s-a bănuit că divorţul ar fi fost o tactică de a pune averea la adăpost în cazul acutizării problemelor cu justiţia.

Yoav Stern şi Oana Cuzino au fost căsătoriţi 12 ani
Yoav Stern şi Oana Cuzino au fost căsătoriţi 12 ani

Ce avere deținea Yoan Stern

Oana Cuzino și fostul soț au preferat mereu să păstreze discreția asupra vieții lor private. Puținele informații despre Yoav Ster s-au mai aflat în 2014, în contextul divorțului și al împărțirii averii. Una destul de greu de măsurat. Click! relata atunci că Oana Cuzino a primit terenuri însumând 33 de hectare, lângă București, evaluate la 8 milioane de euro. Fuseseră cumpărate în 2006 pe numele Oanei, pentru că la acea vreme străinii nu puteau achiziționa pământ în România. Vila în care au locuit Oana şi fostul soţ valora 3 milioane de euro. În plus, israelianul deţinea ceasuri în valoare de 1 milion de euro. Se mai adaugă o colecţie de maşini de lux, de câteva sute de mii de euro fiecare, printre care un model Porsche, un McLaren şi un Rolls-Royce.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net