Narcisa Suciu: „Cât e foarte frig în Finlanda stau aici»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mare petrecere în Bucureşti joi seară, în cinstea Narcisei Suciu. Solista, care a împlinit pe 26 ianuarie 48 de ani, a făcut lansare de carte cu cântec, la propriu, căci a urcat şi pe scenă şi a interpretat câteva melodii. A avut timp şi pentru noi şi ne-a povestit cum face naveta România-Finlanda, ca să ţină aprins focul iubirii.

Narcisa Suciu a împlinit ieri 48 de ani  şi a fost sărbătorită de fiica sa Daria
Narcisa Suciu a împlinit ieri 48 de ani şi a fost sărbătorită de fiica sa Daria

Joi seară Narcisa Suciu a lansat „Carte pentru tata”, un fel de oracol care conţine întrebări şi multe spaţii goale unde se pot oferi răspunsuri.

Citește și: Narcisa Suciu, operată de urgență: „Putea să fie prea târziu!” Ce a pățit artista

Încă din 2021, când a lansat primul volum de acest fel, intitulat „Carte pentru mama”, artista a explicat că îşi doreşte ca acestea să îi ajute pe părinţi şi pe copiii lor să se cunoască şi să se înţeleagă mai bine.

Un copil, este de părere Narcisa, poate oferi în dar părinţilor săi aceste cărţi, îi poate ruga să completeze în dreptul întrebărilor răspunsurile, pentru că există multe lucruri nespuse de obicei între membrii unei familii şi câteodată apăsările inimii pot fi mai uşor comunicate în scris. 

A primit zeci  de cadouri şi  de buchete de flori
A primit zeci de cadouri şi de buchete de flori

Ea şi soţul fac naveta ca să îşi aline dorul

Bucuroasă că şi-a văzut visul de a lansa şi cartea dedicată taţilor, iar asta s-a potrivit cu ziua sa de naştere, care a fost ieri, Narcisa a dat o petrecere pe cinste, unde au fot prezenţi, fireşte, cei mai dragi prieteni ai săi: Mirela Retegan, Geanina Corondan, Ovidiu Komornyik, Virgil Ianţu.

Şi, surpriză, i-a fost alături şi fratele, pe care îl vede destul de rar de când trăieşte în Finlanda. Apropo de Finlanda... Am întrebat-o cum face faţă dorului, căci soţul ei, Veikko Miettinen (cu care s-a măritat în 2010), e stabilit acolo.

„Nu ştiu când mă întorc în Finlanda. Cât e zăpadă, mi-aş găsi de treabă pe aici. E foarte frig acolo. Când se poate, vine el. Când nu se poate, merg eu”, a spus Narcisa, pentru Click! 

A lansat şi „Carte  pentru tata" şi a  dat autografe  invitaţilor
A lansat şi „Carte pentru tata" şi a dat autografe invitaţilor

Nu a lipsit de la petrecere nici fiica sa, aşa că artista a avut încă un motiv de bucurie: „Daria are 24 de ani, este studentă la Facultatea de Arte. Face şi film, acum, reclame. Tot ea a realiyat şi grafica pentr ucarte”.

Cum în ultimele luni a petrecut foarte mult timp în România, Narcisa speră să înceapă să cânte mai des, să fie chemată la concerte, şi anunţă că pregăteşte noutăţi muzicale: „Cred că acum sunt vremuri în care nu mai trebuie să lansezi album, aşa că voi lansa nişte cântece noi, la care lucrez. Am îregătit ceva cu Dinu Olăraşu şi cu Emeric Imre”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net