Natalia Mateuț se răsfață! Pleacă în trei vacanțe de ziua ei. Ce destinații a ales?

#Exclusiv Click!

Ziua de naștere a Nataliei Mateuț este pe 17 decembrie, atunci când face 33 de ani. Este pentru prima dată când Nati a decis să petreacă de două ori pentru aniversarea sa, așa că va pleca mai întâi la Paris, chiar mâine, pentru a petrece cu o săptămână în avans.

Se va opri apoi și la Dubai, urmând ca Revelionul să o prindă și anul acesta, din nou, în Mexic, la Tulum.

Chiar acum îmi fac bagajul! Plec mâine la Paris, mă întorc luni. O să fie o plecare cu prietenii. Sărbătoresc de două ori ziua mea, weekend-ul acesta, în avans, pentru că ne-am organizat și plecăm la Paris, orașul nostru preferat, și o să mă sărbătoresc sâmbătă, fix cu o săptămână înainte  de ziua mea. E prima oară când sărbătoresc în avans, dar așa s-a întâmplat acum, iar săptămâna cealaltă plec în Dubai, alături de alți prieteni. Ne-am împărțit cumva găștile și practic, de ziua mea, pe 17 decembrie,o să fiu în Dubai, la cald. După care plec în Tulum, în Mexic, o să fiu tot acolo anul acesta, de Revelion. Plec în Tulum pe 28 decembrie, timp de două săptămâni și apoi, gata, mă întorc din nou la treabă", ne-a povestit pentru Click, Natalia Mateuț care face acum parte din echipa lui Dan Capatos de la „Xtra Night Show - Antena Stars”.

Este pentru prima oară când îmi sărbătoresc ziua de două ori. Inițial am vrut să fac o petrecere mare, pe 17 decembrie, dar am făcut asta anul trecut. Și pentru că sunt oricum pasionată de călătorii și plecări, și îmi doresc foarte mult să călătoresc și să văd cât mai multe locuri, m-am hotărât să plec, dacă tot am ocazia asta. E pentru prima dată când îmi sărbătoresc ziua undeva la căldură!”, ne-a mărturisit Natalia Mateuț care abia așteaptă să înceapă distracția!

Își face ziua de naștere în Dubai

Niciodată nu am plecat pe 17 decembrie undeva la cald. Am fost plecată din diverse locuri dar tot timpul pe vremea și temperaturile din Europa. Acum este pentru prima dată când îmi fac ziua în Dubai și mâine am avion la Paris. După ce încheiem sezonul la Xtra Night Show plec în Tulum!

Deși inițial am zis că plec în Thailanda, pentru că vroiam să fac Bangkok și Koh Samui, dar sora mea pleacă acolo cu iubitul ei, și am zis că nu mă duc cu ei dacă ei merg în cuplu. Au și ei tabieturile lor. În Mexic îmi place foarte mult, vorbesc spaniola, mulți prieteni din Europa vin acolo în perioada aceea și foarte mulți români, cunosc foarte multă lume, e cald. De obicei îmi place să încerc lucruri noi, dar să mă și reîntorc în locurile în care m-am simțit bine”, a mai adăugat frumoasa brunetă.

Nu o prinde Anul Nou singură

Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale. Există de ceva timp cineva în viața ei, dar deocamdată îi este foarte bine așa și mai păstrează puțin suspansul.

„Nu mă prinde singură Anul Nou! Sunt foarte fericită din toate punctele de vedere!", ne-a asigurat Natalia Mateuț, foarte fericită de cum decurge viața ei, pe toate planurile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net