Niculina Stoican a avut „interzis” în muzică, din partea mamei: „N-am înțeles-o niciodată”

Niculina Stoican este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din țara noastră. Însă în ciuda faimei de care se bucură printre români, cât și a relației strânse pe care o ara cu mama ei, există un detaliu din trecutul artistei care surprinde mereu lumea: Niculina Stoican nu a fost niciodată susținută în cariera muzicală de către mama ei!

Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră
Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră

Atunci când vine vorba despre muzica populară românească, Niculina Stoican este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste din țară. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Spy News, ea și sora ei au fost crescute de către mama lor, Angelica Stoican.

Un detaliu care uimește mereu românii este faptul că, în ciuda relației strânse pe care cele două o au cu mama lor, Angelica Stoican nu le-a susținut niciodată în încercarea lor de a dobândi o carieră muzicală! Iar motivul a fost, se pare, expriența pe care aceasta a avut-o pe parcursul propriei cariere muzicale.

„Mama nu și-a dorit niciodată să cânt”

Se pare că motivul pentru care Angelica Stoican nu a dorit ca felete ei să devină cântărețe a fost faptul că ea însăși, de-a lunul anilor, a trecut prin nenumărate momente dificile în această carieră. Din acest motiv, Angelica Stoican nu a dorit ca și fetele ei să sufere la fel cum a suferit ea.

„Mama nu și-a dorit niciodată să cânt, pentru că ea s-a chinuit foarte mult. Ea are așa o poveste de viață frumoasă, este un om atât de frumos în suflet și în minte și în ființa ei. Cu atâta iubire pe care a dăruit-o, nu a primit înapoi decât suferință. Nu am nevoie de mai multe sfaturi, decât de exemplul ei.

Ea l-a iubit pe tata dincolo de lume. Nici nu cred că există o asemenea iubire. N-am putut să o înțeleg niciodată. L-a iubit și l-a iertat pentru absolut tot ce i-a făcut”, a mărturisit artista, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net