Nikita a fost bătută cu pumnii și picioarele, în Centrul Vechi: „Sunt tumefiată, am fost la urgență până azi de dimineață”

Nikita a fost bătută de mai mulți bărbați în Centrul Vechi, în seara zilei de 15 ianuarie. Aceasta se afla în compania unui prieten din Franța. Agresorii au început să o atace direct cu pumnii și picioarele în cap până au pus-o la pământ. 

Nikita a făcut declarații Foto: captură Kanal D2
Nikita a făcut declarații Foto: captură Kanal D2

Nikita, victima unei agresiuni fizice

Nikita a fost bătută de un grup de bărbați în Centrul Vechi al Capitalei. Incidentul s-a produs în cursul serii de luni, 15 ianuarie, iar, marți, aceasta s-a deplasat la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici.

Aceasta a declarat că a fost victima unei agresiuni fizice serioase, în timp ce se afla în compania unui prieten din Franța, Alexandru Tudor. Artistul a venit în țară pentru a-și ajuta prietena în cariera artistică, scrie RomâniaTV.net.

Agresorii au atacat-o cu pumnii și picioarele

Cei doi se plimbau când un grup de bărbați au intrat intenționat în ea. Agresorii nu s-au oprit și au început să o atace cu pumnii și cu picioarele în cap, la nivelul feței, în spate și în burtă până au pus-o la pământ.

Prietenul său i-a sărit în ajutor, dorind să calmeze situația care a degenerat, dar nu a reușit. Acesta a fost lovit la rândul său, ba mai mult, a fost lăsat fără telefon. Și Nikitei i-a fost furat telefonul. Vedeta a mai dezvăluit că cei din grupul infracțional au umplut-o de sânge, Prietenul său a subliniat că atacatorii erau 6-7 la număr. Acesta s-a ales cu nasul spart și cu ochii vineți.

Ce a declarat Nikita

„Aseară am avut o întâlnire cu un prieten care abia a venit din Franța să-mi compună niște piese și m-am întâlnit cu el în Centru Vechi. La un moment dat am vrut să merg la mașină, iar atunci un grup de băieți a început să ne taie calea. Mi-au zis că ”Băi, Nikito, tu ești” și după m-am trezit cu pumni în față, în cap, în spate, m-a pus jos. După l-au luat pe tovarășul ăsta al meu, l-au umplut de sânge. M-au lăsat fără telefon, iar pe prietenul meu fără bani”, a declarat Nikita, scrie Spynews.ro. 

„După i-au luat la bătaie pe alții într-un club, tot ei, le-au spart nasul și lor și au ajuns la spital. Acum aștept să mă duc la INML, e o tâlhărie în grup infracțional, acești băieți se iau de grup aiurea, te iau la bătaie, iar restul acționează și te fură. Sunt tumefiată, am fost la urgență până azi de dimineață și acum am ajuns acasă că nu mai puteam să stau acolo pe holurile spitalului. Eu cred că totul a plecat în momentul în care am scos niște bani să-i dăm la niște amărâți și ne-au văzut și după ne-au atacat. Mie mi-au furat un telefon”, a mai zis ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net