Solista Olga Bălan, eșec răsunător din cauza restricțiilor din Italia: "Situația este dramatică"

Actrița și cântăreața Olga Bălan a ratat o reclamă pentru promovarea turismului în Italia, care s-ar fi transmis pe toate posturile importante din țară, și care i-ar fi rotunjit serios veniturile. 

Olga Bălan. Foto: Dragoș Zaharia
Olga Bălan. Foto: Dragoș Zaharia

Cântăreața și actrița Olga Bălan se află în România din luna august a anului trecut. În urmă cu două zile, artista a primit o oferă importantă din Italia, însă nu poate ajunge din pricina restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Filmarea este stabilită pentru 4 februarie, iar Italia impune carantină de 14 zile la sosire.

În perioada următoare ar fi trebuit să plec în Italia, să filmez pentru o publicitate pentru televiziunea italiană, cu drepturi plătite, cu difuzare timp de un an de zile pe toate posturile de televiziune din Italia. Reclama era realizată pentru promovarea turismului în Italia și se filma pe data de 14 februarie, iar eu nu aveam timp, oricum, să stau în carantină pentru 14 zile. Din păcate, în momentul aceasta situația este dramatică, au dat legea vaccinării obligatorie pentru cei de peste 50 de ani, în plus chiar dacă ești vaccinat tot faci carantină, cu tristețe în suflet totul... este spulberat”, a declarat, Olga Bălan, pentru Click!

A ratat un proiect în Italia, dar are un altul în România

Însă, actrița și cântăreața noastră se consolează cu noile proiecte de la București. ”Dar, cum întotdeauna se închide o poartă, se deschide alta și iată-mă cu un nou proiect, un duet cu prietena și colega mea, soprana Gabriela Alexandra Florea. Proiectul nostru vizează genul muzical Pop-Opera o îmbinare a doua stiluri muzicale și anume muzică ușoară și operă. Ne-am gândit la acest concept pentru că vocile noastre se îmbină si se completează foarte bine din punct de vedere vocal și totodată acest gen ar fi atrăgătoar pentru publicul operistic și în același timp ar da o şansă generației tinere să se familiarizeze cu rafinamentul şi subtilitatea muzicii de operă. Videoclipul și fotografiile vor fi realizate de Dragoş Zaharia”, afirmă Olga Bălan.

De ceva timp, artista s-a axat pe cursurile de canto pentru copii. Ea a fost solicitată să împărtășească din experiența ei, tinerelor talente, care vor să pășească în acest domeniu artistic. ”Un alt proiect minunat, la care țin foarte mult, este să împărtășesc copiilor din experiența pe care am dobândit-o în atâția ani în cinema, televiziune și pe scenele cele mai importante. Atunci când prietena mea, Gabriela Alexandra Florea, mi-a propus să predau lecții de canto și actorie la Școala de Artă Prestissimo Music am acceptat cu multă fericire. Gabriela Alexandra Florea, este solistă de muzică uşoară, populară, pop și operă”, spune Olga Bălan.

A amânat căsătoria cu iubitul ei, Dragoș Zaharia

Olga Bălan a trăit în Italia peste 20 de ani. Din 2013 a început să facă naveta la București și ulterior s-a stabilit aici. În urmă cu trei ani a plecat iar la Roma, cu iubitul ei, Dragoș Zaharia, dar s-au repatriat în vara anului trecut. Au amânat căsătoria, pentru că nu au vrut să se cunune cu masca pe față. Artista mai are la activ trei mariaje. Actrița și cântăreața noastră a cântat în numeroase producții muzicale de la televiziunile italiene, dar și în pelicule cinematografice importante. În 2020 a filmat la Napoli pentru filmul „Bine aţi venit în casa Esposito”, subiectul şi scenariul aparţinând lui Gianluca Ansanelli. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net