Solista Olga B─âlan, e╚Öec r─âsun─âtor din cauza restric╚Ťiilor din Italia: "Situa╚Ťia este dramatic─â"

27 ianuarie 2022

Actri╚Ťa ╚Öi c├ónt─ârea╚Ťa Olga B─âlan a ratat o reclam─â pentru promovarea turismului ├«n Italia, care s-ar fi transmis pe toate posturile importante din ╚Ťar─â, ╚Öi care i-ar fi rotunjit serios veniturile. 

image
Olga Bălan. Foto: Dragoș Zaharia

C├ónt─ârea╚Ťa ╚Öi actri╚Ťa Olga B─âlan se afl─â ├«n Rom├ónia din luna august a anului trecut. ├Än urm─â cu dou─â zile, artista a primit o ofer─â important─â din Italia, ├«ns─â nu poate ajunge din pricina restric╚Ťiilor impuse de pandemia de coronavirus. Filmarea este stabilit─â pentru 4 februarie, iar Italia impune carantin─â de 14 zile la sosire.

ÔÇŁ├Än perioada urm─âtoare ar fi trebuit s─â plec ├«n Italia, s─â filmez pentru o publicitate pentru televiziunea italian─â, cu drepturi pl─âtite, cu difuzare timp de un an de zile pe toate posturile de televiziune din Italia. Reclama era realizat─â pentru promovarea turismului ├«n Italia ╚Öi se filma pe data de 14 februarie, iar eu nu aveam timp, oricum, s─â stau ├«n carantin─â pentru 14 zile. Din p─âcate, ├«n momentul aceasta situa╚Ťia este dramatic─â, au dat legea vaccin─ârii obligatorie pentru cei de peste 50 de ani, ├«n plus chiar dac─â e╚Öti vaccinat tot faci carantin─â, cu triste╚Ťe ├«n suflet totul... este spulberatÔÇŁ, a declarat, Olga B─âlan, pentru Click!

A ratat un proiect în Italia, dar are un altul în România

├Äns─â, actri╚Ťa ╚Öi c├ónt─ârea╚Ťa noastr─â se consoleaz─â cu noile proiecte de la Bucure╚Öti. ÔÇŁDar, cum ├«ntotdeauna se ├«nchide o poart─â, se deschide alta ╚Öi iat─â-m─â cu un nou proiect, un duet cu prietena ╚Öi colega mea, soprana Gabriela Alexandra Florea. Proiectul nostru vizeaz─â genul muzical Pop-Opera o ├«mbinare a doua stiluri muzicale ╚Öi anume muzic─â u╚Öoar─â ╚Öi oper─â. Ne-am g├óndit la acest concept pentru c─â vocile noastre se ├«mbin─â si se completeaz─â foarte bine din punct de vedere vocal ╚Öi totodat─â acest gen ar fi atr─âg─âtoar pentru publicul operistic ╚Öi ├«n acela╚Öi timp ar da o ┼čans─â genera╚Ťiei tinere s─â se familiarizeze cu rafinamentul ┼či subtilitatea muzicii de oper─â. Videoclipul ╚Öi fotografiile vor fi realizate de Drago┼č ZahariaÔÇŁ, afirm─â Olga B─âlan.

De ceva timp, artista s-a axat pe cursurile de canto pentru copii. Ea a fost solicitat─â s─â ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â din experien╚Ťa ei, tinerelor talente, care vor s─â p─â╚Öeasc─â ├«n acest domeniu artistic. ÔÇŁUn alt proiect minunat, la care ╚Ťin foarte mult, este s─â ├«mp─ârt─â╚Öesc copiilor din experien╚Ťa pe care am dob├óndit-o ├«n at├ó╚Ťia ani ├«n cinema, televiziune ╚Öi pe scenele cele mai importante. Atunci c├ónd prietena mea, Gabriela Alexandra Florea, mi-a propus s─â predau lec╚Ťii de canto ╚Öi actorie la ╚ścoala de Art─â Prestissimo Music am acceptat cu mult─â fericire. Gabriela Alexandra Florea, este solist─â de muzic─â u┼čoar─â, popular─â, pop ╚Öi oper─âÔÇŁ, spune Olga B─âlan.

A amânat căsătoria cu iubitul ei, Dragoș Zaharia

Olga B─âlan a tr─âit ├«n Italia peste 20 de ani. Din 2013 a ├«nceput s─â fac─â naveta la Bucure╚Öti ╚Öi ulterior s-a stabilit aici. ├Än urm─â cu trei ani a plecat iar la Roma, cu iubitul ei, Drago╚Ö Zaharia, dar s-au repatriat ├«n vara anului trecut. Au am├ónat c─âs─âtoria, pentru c─â nu au vrut s─â se cunune cu masca pe fa╚Ť─â. Artista mai are la activ trei mariaje. Actri╚Ťa ╚Öi c├ónt─ârea╚Ťa noastr─â a c├óntat ├«n numeroase produc╚Ťii muzicale de la televiziunile italiene, dar ╚Öi ├«n pelicule cinematografice importante. ├Än 2020 a filmat la Napoli pentru filmul ÔÇ×Bine a┼úi venit ├«n casa EspositoÔÇŁ, subiectul ┼či scenariul apar┼úin├ónd lui Gianluca Ansanelli. 

stanga
dreapta
olga balan si dragos zaharia (2)   Copy jpg
olga balan si dragos zaharia (5)   Copy jpg
olfa balan (5)   Copy jpg
olga balan si dragos zaharia (3)   Copy jpg
olfa balan (2)   Copy jpg
olga balan si dragos zaharia (4)   Copy jpg
olfa balan (4)   Copy jpg
olga balan si dragos zaharia (7) jpg
olfa balan (1) jpg

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg