Ororile pe care le făcea Petre Roman. Cum le chinuia pe Mioara și Oana Roman: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi ţiuia timpanul”

Ultima actualizare:

Oana Roman nu se ferește niciodată să vorbească despre experiențele mai puțin plăcute din viața ei. În copilărie, vedeta a fost abuzată fizic de tatăl său, care o bătea ori de câte ori prindea ocazia. Anii au trecut, însă dramele au rămas aceleași pentru Oana, care nu a putut uita episoadele șocante pe care le-a trăit.

Acum este o femeie puternică, trecută prin tot ce se putea în viață, dar lucrurile nu au stat așa pentru Oana Roman, întotdeauna. 

Citește și: Cum o pedepsea Petre Roman pe fiica lui, Oana Roman. „Tata mă bătea cu cureaua. Odată m-a închis în debara”

Cum o pedepsea Petre Roman pe fiica lui, Oana Roman. „Tata mă bătea cu cureaua. Odată m-a închis în debara”

Oana Roman, copilărie marcată de traume de neuitat

Atunci când era doar un copil, Oana Roman încasa corecții dure din partea tatălui său, Petre Roman. Acesta o lovea pe Oana fără milă, spre disperarea Mioarei Roman, care era neputincioasă în fața situației la care asista ca un spectator. 

Deși anii au trecut, Oana nu a uitat niciodată ce s-a întâmplat în copilăria sa și nici bătăile cumplite pe care le încasa din partea lui Petre Roman. Din acest motiv, cei doi nu s-au putut apropiat niciodată 100%, iar bruneta nu a vorbit ani de zile cu părintele său. 

Până la vârsta de 10-11 ani, Oana Roman a încasat bătăi dure din partea tatălui său, Petre Roman. Cei doi au avut mereu o relație destul de rece, ceea ce nu se poate spune și despre relația acesteia cu mama ei, Mioara Roman. 

Cele două sunt extrem de apropiate, iar atunci când Mioara Roman a început să aibă anumite probleme de sănătate, Oana i-a fost mereu alături și a ajutat-o cu tot ce a avut nevoie. 

Citește și - El a fost marea iubire a Oanei Roman. Cum s-a transformat Cornel Păsat, fostul striper de la Flamingo Boys? Ce soție superbă are!

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa.

Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat… o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. 

Se pare că eu am fost un copil mai năstrușnic. Dacă întârziam o jumătate de oră faţă de ora la care trebuia să fiu acasă mi-o luam. Am luat o palmă, am luat și mai multe. Cred că la el era un mod de a-și controla panica, să nu pățesc eu ceva. Aceste întâmplări au avut loc până pe la vârsta de 10 ani.

De palma lui tata mi-aduc aminte și astăzi. Când mi-o dădea, vedeam stele verzi și îmi ţiuia timpanul. Probabil nici el nu își dădea seama că dă atât de tare sau că lucrurile astea mi-au rămas întipărite. E mult spus că am fost un copil abuzat. Dar pentru mine aceste lucruri au rămas. El a fost destul de dur cu mine, tot timpul”, a spus Oana Roman, în spațiul public, acum ceva timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net