„Păcatele” culinare ale lui Răzvan Popescu, de la Radio Zu, la doi ani de la operația de micșorare a stomacului: „Nimeni nu scapă!”. Câte kilograme are acum

#Exclusiv Click!

Răzvan Popescu, vestitul prezentator de la Radio ZU, a slăbit spectaculos, după operația de micșorare a stomacului. Cât cântărește acum, ce anume a eliminat din alimentație, și care sunt micile sale ”păcate” culinare, aflați din interviul acordat exclusiv pentru Click!

”A slăbi și a te îngrășa e matematică pură”

Răzvan Popescu ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre operația de micșorare a stomacului, de acum doi ani, dar și despre rezultatele vizibile: 

„Mă simt foarte bine și am intrat în grupul celor care îmi spuneau și mie înainte de operație că e cea mai bună decizie a vieții lor. A slăbi și a te îngrășa e matematică pură. Mănânci mai mult decât consumi automat te îngrași.

Operația e un ajutor, dar asta nu înseamnă că, dacă te ambiționezi să consumi calorii, ele nu se vor vedea pe cântar. Și calorii poți să acumulezi, nu numai din mâncare, ci și din alcool, sucuri, băuturi cu frișcă, etc. Iar dacă la toate astea se adaugă sedentarismul, sunt șanse să se mai adune niște kilograme. Nimeni nu scapă!”.

„Evit bombele calorice!”

El ne-a dezvăluit și ce anume a eliminat din alimentație, dar și care sunt micile sale „păcate” culinare:

„Eu nu beau deloc bere și niciun fel de băutură acidulată. La păcate, trec înghețata, mai ales vara, și ciocolata, iarna. Dar, sunt foarte atent la cantități. De ce și operat fiind trebuie să fiu atent la cantități? Pentru că alimentele lichide sau fluide "păcălesc" operația și există riscul de a mânca mai mult decât poți să consumi.

Nu există un meniu standard. Singura diferență, față de un om obișnuit, este la cantitate. Dacă, pentru mine, înainte de operație, două ouă erau mult prea puține, la micul dejun, omleta pleca de la trei ouă, acum, un ou fiert îmi ține lejer de foame, până după masă. Cantitatea face diferența și evit bombele calorice”, a mai menționat Răzvan Popescu, exclusiv pentru Click!

Câte kilograme a reușit să slăbească, în doi ani?

Răzvan Popescu este tare mândru de performanța de a da jos peste 50 de kilograme, după intervenția chirurgicală. El ne-a spus, exclusiv pentru Click!, și ce a făcut cu hainele care acum i-au devenit largi:

„Aveam, înainte de operație, 129 de kilograme, iar acum oscilez între 74 și 75 de kilograme. Hainele, care erau foarte puțin purtate, le-am dat prietenilor, unele chiar și cu etichetă. O parte dintre tricouri le-am păstrat și le și port, pentru că e la modă să ai haine largi”.

Ce piese difuzează la Radio ZU, pe perioda EURO 2024?

Am aflat de la Răzvan Popescu și ce melodii de succes difuzează, la Radio ZU, pe perioada meciurilor de fotbal, din cadrul EURO 2024, unde România se află în cărți: 

„Punctual, am difuzat piesa Loredanei, „„Hai, România!””, în ziua lansării, pentru că are o super energie. Dar, acum, fiind în vacanță, nu știu ce mai fac colegii mei. Cât despre imnul naționalei sunt mai multe piese care sunt cântate în momentele de bucurie, inclusiv „„Ciuleandra”, în varianta peluză 2024, care sună incredibil”.

Răzvan Popescu își laudă ascultătorii postului de radio:

„Pot spune că ascultătorii au de multe ori niște replici, atât de spumoase, încât mă întreb ce caut eu la microfon, pentru că țin locul ocupat unui om mult mai talentat decât mine”, ni s-a mai confesat acesta, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net