Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”

Pepe este tatăl fericit a trei copii, Maria (11 ani) și Rosa (9 ani) din mariajul cu Raluca Pastramă și al lui Pepe Jr. ( un an și 8 luni), din căsătoria cu Yasmine Ody. De-a lungul timpului, artistul a fost împreună cu femei foarte frumoase, care se pare că l-au lăudat pentru stilul său de a face dragoste. Cu această ocazie artistul a dezvăluit și ce etnie are. Atenție, nici soția sa nu este româncă!

Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă

Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă

În urmă cu mai mulți ani, artistul dezvăluia în cadrului unui interviu ce etnie are, de fapt. Acesta a pornit de la subiectul că niciodată nu a fost refuzat de femei, ci dimpotrivă, a fost lăudat pentru calitățile sale, iar asta, spune el, i se trage de la etnia pe care o are. Artistul a mărturisit că este de rromă.

Cei din etnia rromă fac dragoste cu mai multă pasiune. Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”, a declarat Pepe, la Antena Stars. 

Ei bine, iată că nici soția sa nu are origini românești. Yasmine Ody este de origine arabă și a reușit să își construiască o carieră frumoasă aici în România. Este de profesie makeup artist și a lucrat cu multe vedete celebre, iar la un moment dat a intrat și în modelling. Printre celebrii creatori cu care a coloborat se numără și Cătălin Botezatu, iar în 2015, bruneta a prezentat o colecție de lenjerie de la Victoria’s Secret în cadrul unui show organizat la noi în țară.

Cât despre diferența de vârstă, Pepe și Yasmin nu resimt cei aproape 16 ani care îi despart. Astfel, anii și nici originile nu i-au împiedicat să își formeze o frumoasă familie împreună.

Așa ne simțim, ca și cum ne știm demult. Oricum ne știm de foarte mulți ani. Dar noi suntem împreună de doi ani și jumătate, aproape trei. În luna mai împlinim trei ani de când suntem împreună. Adică, cumva le așază Dumnezeu. Poate, dacă am fi avut aceeași vârstă și ne întâlneam la 25 de ani, poate nu ne potriveam", a spus artistul pentru viva.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net