Povestea de film dintre doi actori români. Ea mai în vârstă decât el, s-au iubit până la ultima suflare

Viețile amoroase ale marilor artiști români din Generația de Aur au fost tumultuoase, pasionale, iar unele pline de regrete. Astăzi amintim o poveste de iubire desprinsă parcă din filme, a căror protagoniști au fost Irina Petrescu și Adrian Pintea, ambii trecuți în neființă. 

Cuplu / foto: Pixabay
Cuplu / foto: Pixabay

Anii ’80 aduceau în atenția publicului una dintre cele mai fermecătoare iubiri. Cei doi actori s-au iubit fără rețineri și s-au completat reciproc, fără a dezvălui prea multe publicului. 

Povestea dureroasă de iubire a doi mari actori

Regretata actriță a dat mereu dovadă de discreția în ceea ce privea viața personală. Între ea și Adrian era o diferență considerabilă de vârstă, care din fericire nu a reprezentat un impediment pentru ei. Irina și Adrian s-au cunoscut în perioada în care el încă era student, avea 23 de ani, iar ea avea vârsta de 36 de ani. 

„Ea era o femeie de o frumusețe incredibilă, el era foarte îndrăgostit de ea. A iubit-o nebunește”, a povestit un apropiat al celor doi, conform informațiilor apărute în presă.

S-au iubit vreme de 10 ani, însă cu întreruperi: „Se despărțeau din când în când, dar el mereu se intorcea la ea”.

Cum s-a încheiat povestea lor de iubire 

Irina Petrescu și Adrian Pintea / foto: Colaj Click!
Irina Petrescu și Adrian Pintea / foto: Colaj Click!

Povestea lor de iubire a ajuns la final dintr-un motiv tragic: Irina Petrescu a fost diagnosticată cu cancer. Adrian Pintea a decis să-și refacă viața, astfel că în anul 2000 s-a căsătorit cu o studentă. 

„După ce Irina a aflat că are cancer la sâni, Adrian a înnebunit. Chiar a trebuit să i se extirpe unul dintre sâni, a fost îngrozitor pentru ea, dar și mai mult pentru el. Pintea a început să ducă o viață din ce în ce mai dezordonată, în aparență boemă. N-a putut suporta gândul că într-o zi o va pierde pe Irina lui cea iubită”. 

„El a fost artistul generos. Nimeni nu-l va putea ajunge și egala. A plecat, lăsându-ne pe noi toți care l-am iubit, învăluiți de zâmbetul lui îngăduitor și tandru”.

Înainte de Adrian Pintea a recunoscut relația cu Irina Petrescu: „Am cunoscut în tinerețe o femeie absolut superbă, mult mai în vârstă decât mine, care mi-a servit lecțiile exacte de inhibare și de distrugere a propriului meu egoism”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net