Premieră de Sărbători. Otilia Bilionera și-a adus soțul turc la părinți, la Suceava

#Exclusiv Click!

Otilia Bilionera a avut parte de Sărbători de vis: și-a vizitat părinții de Crăciun, dar a făcut și bani în Noaptea de Revelion!

Otilia adoră să vină la părinți, la Suceava
Otilia adoră să vină la părinți, la Suceava

Drumurile au dus la părinți în perioada Crăciunului și pentru cântăreața Otilia. Și nu a ajuns singură la casa natală din Suceava, ci alături de soțul ei turc care se află pentru prima dată în România.

Bekir a ajuns în București cu o săptămână înainte de Crăciun, apoi, încărcați de cadouri, au pornit către Suceava acolo unde i-au așteptat nerăbdători părinții Otiliei. Aceștia s-au pregătit să-i întâmpine cu multe bucate gustoase. 

"Aproape o săptămână ne-am aflat la Suceava, apoi am plecat în Pakistan unde am concert în Noaptea de Revelion. Abia așteptam să ajungem la ai mei. Ne așteptau de ceva timp. Bekir se afla pentru prima dată la casa noastră din Suceava, cu socrii se știa, deci nu au mai fost emoții. Mama s-a ocupat să ne facă bunătăți. Salata de boeuf, sarmale, cozonac,  friptură de curcan cu salată de sfeclă și hrean special pentru mine pentru că nu-mi place carnea de porc. Ne-au așteptat cu bradul împodobit la Suceava pentru ca în București nu am mai avut timp să-l mai fac", ne-a mai spus Otilia.

Otilia, concert în Pakistan de Revelion

Artista a întâmpinat colindătorii la Suceava și a respectat tradițiile locale. Ba chiar l-a plimbat pe Bekir cu căruța prin sat, iar turcul a fost așa bucuros că și-a făcut și un selfie alături de socri.

După Crăciun, Otilia a zburat către Pakistan unde diseară va urca pe scenă în Noaptea de Revelion. Va concerta timp de o oră iar noaptea dintre ani o va prinde mai bogată cu aproape 20.000 de euro. 

Otilia e cu 8 ani mai mare decât Bekir

Otilia s-a căsătorit pe data de 13 august, civil, cu iubitul turc Bekir Ali Karakas. Artista a spus marele „Da!” în fața ofițerului de la Starea Civilă din Turcia: „Pentru totdeauna!". Ea are 31 de ani, el are 23 de ani însă diferența de vârsta nu se simte si nu contează. Bărbatul i-a oferit un inel de logodna cu diamante și safir care valorează 20.000 de euro. Acum se gândesc să-și întemeieze o familie în adevaratul sens al cuvântului!

De-acum sunt Otilia Brumă Karakas. Să vă spun drept, nu m-am obișnuit încă. Am vrut să-mi păstrez numele pentru că așa mă știe lumea peste tot. Plus că tata are și el o fată și ar fi fost supărat să nu duc numele mai departe”, ne-a declarat Otilia după evenimentul din 13 august 2023.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net