Preparatul fabulos cu care Gina Pistol și Smiley i-au dat pe spate pe invitați! Cât a costat meniul pentru nunta celor două vedete

Ultima actualizare:

Sâmbătă, 27 mai 2023, Smiley și Gina Pistol își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu, jurându-și iubire veșnică. Cele două vedete își doresc să aibă parte de o nuntă așa cum și-au imaginat-o, ceea ce înseamnă că nu se uită la bani atunci când vine vorba de mâncare. 

image

Cei doi artiși își vor servi invitații (300 la număr) cu patru feluri de mâncare. Meniul va fi unul complex, un fel de mâncare fiind vita Wellington. 

Cu ce preparate își vor surprinde Smiley și Gina Pistol invitații de la nuntă

Grandiosul eveniment se va desfășura în Snagov, astfel că șeful complexului a oferit informații detaliate despre meniul pe care cei doi îndrăgostiți l-au ales. 

„Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, a explicat Emil Ioniță, șeful complexului din Snagov, potrivit Fanatik.

 „Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne. Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță.

Apoi, la felul principal, cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”, a continuat acesta, pentru sursa amintită. 

Cum prepari vita Wellington

Lista ingredientelor de care ai nevoie:

un kg mușchi de vită

250 g ciuperci albe

2 cepe mici

10 g unt

pătrunjel

o lingură ulei

sare

un ou

un pachet aluat foitaj decongelat

o lingură susan

Vită Wellington / foto: Pixabay
Vită Wellington / foto: Pixabay

Mod de preparare:

Într-o tigaie cu ulei încins se pune la prăjit pe toate părțile mușchiul de vită presărat cu sare. După ce s-a rumenit, se scoate și se lasă la cald.

Peste uleiul în care a fost prăjită carnea de vită se adaugă o bucată de unt și ceapa tocată se pune la călit.

Peste ceapă se adaugă ciupercile mărunțite prin mașina de tocat și se lasă pe foc până își lasă toată zeama. Se oprește focul și se presară pătrunjel tocat mărunt.

Foietajul se taie în formă de dreptunghi de dimensiunea cărnii și se așează stratul de ciuperci. Ulterior, se pune carnea, se rulează și sunt așezate în tavă.

Se ung porțiile cu un ou bătut și se presară susan, după care se bagă la cuptor pentru 35 de minute – pentru o friptură în sânge, sau 45 de minute dacă vrei să obții o carne bine-făcută.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net