Prin ce chinuri a trecut fiul lui Valentin Uritescu cu mama sa, după moartea actorului

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Celebrul Valentin Uritescu a lăsat în urma sa multă durere și chin! Asta după ce la finalul lunii iunie acesta își lua adio de la viață pentru totdeauna. Chiar dacă au trecut patru luni de la moartea sa subită, fiul său, Bogdan ne-a declarat în exclusivitate prin ce momente dificile a trecut cu mama sa după cumpăna pe care avut-o toată familia anul acesta.

Valentin Uritescu ne-a părăsit la 81 de ani

Valentin Uritescu a murit la începutul lunii iunie la vârsta de 81 de ani! Asta din cauză că suferea de ani buni, mai exact dela vârsta de 33 de ani, de sindrom extrapiramidal, asemănător cu boala Parkinson. Ultima lună din viață a regretatului actor, Valentin Uritescu a fost de coșmar având în vedere că nu mai avea puterea necesară pentru a se descurca singur și era internat în spital.

Contactat de Click!, Bogdan Uritescu și-a deschis sufletul și ne-a povestit cât de greu îi este mamei sale să accepte faptul că sufletul ei pereche nu mai este printre noi de câteva luni.

“Ce să fac? Sunt bine. Viață merge mai departe cu bune și cu rele. Mama a <rumegat> mai greu această situație cu decesul tatălui meu. Ea nu a ieșit mult timp din casă, în această perioadă. De o lună cred că este mai bine și a început să mai iasă la aer. Tot timpul se gândea la sfârșitul ei, îi era frică să nu leșine pe stradă. În prezent, are o revoltă cu ea însăși, nu vrea să se simtă bine. Eu vorbesc cu ea atunci când merg la dânsa și îi zic că totul o să fie bine dar în același timp îmi spun și mie, fără ca ea să știe, că mă încurajez și eu singur că totul o să fie bine. A trebuit, în această perioadă, să rezolv și problemele familiei, mai exact, am alergat să fac succesiunea, am rezolvat și cu pensia lui tata. Știți și voi… lucruri normale care se fac după o înmormântare”, a declarat Bogdan Uritescu pentru Click!

Bogdan Uirtescu: “După moartea tatălui m-am descompus!”

Fiul regretatului mare actor, Valentin Uritescu, ne-a mai spus că încearcă să ia această situație dificilă care s-a lăsat asupra familiei sale, de câteva luni, ca o decizie a divinității.

Citeste si: Motivul pentru care Valentin Uritescu și-a înșelat soția de trei ori, deși o iubea nespus

“Încerc să îl las pe tata acolo unde este, în Ceruri. Am suferit mult înainte ca tata să moară. Știam că totul este inevitabil. După moartea lui, m-am descompus și m-am compus înapoi. Am trecut acum peste chestia aceasta. Am acceptat moartea tatălui. Eu cu ai mei am avut o relație foarte bună. Mergeam cu părinții la grătare, cu tata la grătare, de Sărbători eram mai tot timpul împreună”, a povestit, pentru Click!, Bogdan Uritescu.

De spus este și faptul că Valentin Uritescu s-a făcut cunoscut datorită profesiei sale! Acesta a jucat în peste 50 de filme şi piese de teatru. A fost Sergentul Şaptefraţi în serialul TV „Lumini şi umbre”, de Andrei Blaier, personaj continuat apoi în „Noi, cei din linia întâi”, în regia lui Sergiu Nicolaescu. L-a interpretat pe Vasile în “Concurs” (regia Dan Piţa), pe Dr. Marcu în “Cel mai iubit dintre pământeni”, în regia lui Şerban Marinescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net