Prin ce chinuri trece pictorul fără un picior de la „Românii au Talent”. Ce probleme medicale are din cauza frigului

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Petrică Hîrtescu (38 de ani), pictorul constănțean, care a cucerit inimile multor români, în 2013, atunci când a participat la „Românii au Talent”, după ce le-a arătat tuturor cât de repede poate picta un tablou doar cu un singur deget, a dezvăluit pentru Click! prin ce momente grele trece, din punct de vedere medical, din cauza frigului.

Un accident de mașină, de acum 15 ani, i-a schimbat viața radical lui Paul Hîrtescu, după ce și-a pierdut piciorul drept, astfel că de atunci este nevoit să poarte toată viața proteză.

„Am dureri foarte mari la picior pe timpul iernii. Nu sunt deloc bine atunci când nu este frig, dar mă concentrez, să uit, seara când ajung acasă. Este greu atunci când mă pun la somn.

Gândesc pozitiv. Este exact ca la yoga. Mă gândesc că o să fie bine după care mă simt mult mai ok. Toate durerile provin de la comenzi eronate din mintea noastră. Când mă ia durerea nu își fac efectul calmantele, deci am renunțat definitiv la ele”, a declarat Paul Hîrțescu pentru Click!

Luptă pentru o pâine

De asemenea, fostul concurent de la „Românii au talent”, ne-a mai mărturisit și care este, în prezent, sursa sa de venit:

„În rest mă bucur de faptul că lumea îmi apreciază și cumpără picturile. În perioada următoare urmează să scot colecții, inovații ultramoderne cu care sper să am noroc pe piață”.

Click spune!

Petrică Hîrțescu își câștigă existența vânzând tablouri pe faleza Cazinoului din Constanța. Prețul tablourilor variază, așa că, de exemplu, un tablou mic, pictat chiar și la fața locului, costă între 10 și 20 de lei. Trebuie spus și faptul că simpaticul artist și-a început cariera în acest domeniu la vârsta de șapte ani, inițial desenând și pictând cu creionul și acuarela, iar de la 15 ani pictează doar în ulei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net