Probleme de sănătate pentru tatăl lui Jador! Ce a pățit Romeo Dumitrache: „De cheltuială se ocupă băiatul”

#Exclusiv Click!

Jador (29 de ani) este un artist cu suflet mare! Cântărețul de muzică de petrecere are grijă, de cei doi părinți care l-au crescut cât se poate de bine. Contactat de Click!, Romeo Dumitrache, tatăl cântărețului, ne-a mărturisit cât de mult îl susține fiul său, atunci când are nevoie, dar și cât de mândru se simte, ca tată, că are un băiat care se descurcă atât de bine.

„Sunt la București acum. Nu prea pot vorbi. Aseară am fost la dentist și mi-am făcut patru implanturi și mă doare dantura după intervenție. Nu știu cât m-au costat implanturile pentru că de cheltuială se ocupa băiatul. Atunci când mai avem nevoie, de ajutor, apelam la el și mereu e atent, e lângă noi. Niciodată nu ne refuză”, a spus Romeo Dumitrache pentru Click!

Muncește de zori

Recent, tatăl simpaticului artist de muzică de petrecere ne dezvăluia din ce își câștigă traiul zi de zi:

„Am un depozit de material de construcție. Avem materiale scoase la vânzare pentru a construi case și blocuri de la zero. Este o afacere deschisă de aproape doi ani și este destul de rentabilă. Înainte să deschid acest business am avut un magazin de pescărie, dar l-am închis și am ales să fac ceva pe construcție. Pentru că acest domeniu o să meargă permanent, cel cu case și construirea lor. Avem de toate aici, de la gresie până la faianță”.

Click! spune

Fiul lui Romeo Dumitrache a fost, până nu cu mult timp în urmă, unul dintre cei mai râvniți artiști – burlaci, din România. Însă, de câteva luni, cântărețul este îndrăgostit lulea de o tânără șatenă cu părul cârlionțat și forme apetisante pe nume Oana Ciocan. Cei doi au o relație serioasă, petrec mai tot timpul împreună având în vedere că s-au și mutat împreună. Ba mai mult, cei doi au și planuri de nuntă în viitorul apropiat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
image
actualitate.net
image
actualitate.net