Rebeca Onoriu, mesaj sfâșietor la un an de la moartea mamei Gabi Luncă! «Ne vom revedea»

Ultima actualizare:

Fiica regretatei interprete de muzică lăutărească Gabi Luncă, Rebeca Onoriu, și-a așternut gândurile într-un mesaj dedicat mamei sale, la împlinirea unui an de când aceasta nu se mai află printre noi. Rândurile scrise i-au emoționat pe admiratorii artistei, care și-au exprimat în continuare regretul. Iată mesajul!

Gabi Luncă alături de fiica ei, Rebeca Onoriu Foto: Arhivă personală
Gabi Luncă alături de fiica ei, Rebeca Onoriu Foto: Arhivă personală

Anul trecut, la data de 2 aprilie 2021, regretata artistă Gabi Luncă s-a stins din viață, la doar o zi după „Ziua Păcălelilor”, ca o confirmare tristă a realității că întâmplarea este cât se poate de reală și nicidecum o glumă.

Rebeca Onoriu, mesaj sfâșietor la un an de la moartea mamei Gabi Luncă

Cântăreața a fost un nume mare al muzicii de petrecere și s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, la Spitalul Județean de Urgență din Ilfov, răpusă de COVID-19. Fiica ei, Rebeca Onoriu, a publicat în mediul online un mesaj dedicat mamei sale, pentru a marca un an de când aceasta nu se mai află printre noi. Rândurile scrise i-au emoționat pe internauți, care și-au exprimat din nou regretul cu privire la moartea solistei.

Inima mea pentru inima mea, mama. Aș fi oferit-o aplaudând, însă Dumnezeu a iubit-o mai mult. Gabi Luncă a părăsit scena vieții lăsând în urmă o mireasmă frumoasă, un nume bun, amintiri minunate și o familie binecuvântată.

A fost o onoare pentru mine să pășesc în viață alături de dânsa în rolul de mamă. Am trăit o poveste minunată! De mi-ar fi dat să mai aleg, la fel aș face.

În ceea ce privește destinul mamei, doamna Gabi Luncă, sunt liniștită. Am toată convingerea că este în brațul Domnului, la locul de odihnă. Gabi Luncă și Ion Onoriu sunt în cel mai lung turneu din care nu se mai întorc. De acum nu îi mai așteptăm noi pe ei, ne așteaptă ei pe noi!

Azi și în fiecare azi, pășesc cu credință, încrezătoare pe cărarea trasată de părinții mei în speranța că în într-o bună zi…ne vom revedea!”, a scris Rebeca Onoriu pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: EXCLUSIV Gabi Luncă, înmormântată ca o regină, cu covor roșu și porumbei albi. Rebeca Onoriu: "Îmi îngrop ambii părinți"

Gabi Luncă și acordeonistul Ion Onoriu s-a căsătorit în 1964, iar în urma poveștii lor de dragoste au rezultat 4 copii. Amintim că marea doamnă a muzicii lăutărești a fost diagnosticată și cu cancer la sân, reușind însă să învingă boala nemiloasă. Din păcate, coronavirusul a răpus-o la vârsta de 83 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net