Recunoști fetița din imagine? Astăzi este una dintre cele mai sexy cântărețe de la noi

În imaginea de astăzi vă prezentăm una dintre cele mai cunoscute artiste muzicale din România. În prezent, are o carieră de succes și este căsătorită. Tu ți-ai dat seama din fotografie despre cine este vorba? 

Recunoști vedeta din imagine? Foto: Instagram
Recunoști vedeta din imagine? Foto: Instagram

Fetița blondă și simpatică din imaginea prezentată anterior este Roxana Nemeș. Activează în domeniul muzical de la o vârstă fragedă și pe plan amoros trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Călin Hagima, cu care este căsătorită civil. 

„Cânt de la vârsta de 4 ani. M-au pus părinții mei pe o scenă cu 3000 de spectatori și nu am avut nici cel mai mic trac. Țin minte și acum acel moment. Nu am urmat liceul de muzică, dar am luat foarte mulți ani lecții de canto”, i-a mărturist artista unui fan.

Cum arăta Roxana Nemeș în copilărie

Cu ocazia zile de naștere a mamei sale, Roxana Nemeș a publicat în social media o serie de fotografii cu ea și cea care i-a dat viață. Într-una dintre ele, cântăreața este mic copil, apare zâmbind așa cum o știu dintotdeauna cei de acasă. 

Părinții vedetei, poveste incredibilă de viață!

Părinții Roxanei Nemeș au o poveste de viață desprinsă parcă din filme. În urmă cu ceva timp, în cadrul unui podcast, cântăreața dezvăluia o poveste dureroasă. 

„Părinții mei au mai fost căsătoriți o dată, la 19-20 de ani, au rămas văduvi amândoi, la 23-24, au rămas cu câte o fetiță fiecare. După câțiva ani s-au cunoscut, chit că nu își mai doreau, nu mai vedeau o altă familie în momentul acela, erau tineri, cu câte un copil…

S-au cunoscut, s-au căsătorit pe 16 aprilie și exact după un an, exact pe 16 aprilie, am venit eu pe lume. Noi mereu ne facem ziua împreună. Dacă o vezi pe mama, dacă îl vezi pe tata, pe lângă faptul că se iubesc foarte mult și s-au iubit întotdeauna foarte mult și am trăit cu exemplul ăsta în casă, cât de uniți au fost, îndiferent de perioadele pe care le-au trăit, bune, rele, cu trei copii după ei”, își spune Roxana povestea incredibilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net