Când a simțit Roxana Nemeș că soțul îi este predestinat! „El este bărbatul meu!"

Roxana Nemeș (34 de ani) i-a povestit lui Jorge despre chimia pe care a avut-o cu soțul ei, omul de afaceri Călin Hagima. 

Între cei doi există o diferență de vârstă de 11 ani. Roxana Nemeș s-a căsătorit civil cu Călin Hagima pe  17 septembrie 2021. Ei au o poveste de dragoste frumoasă, au mai fost împreună și înainte, s-au despărțit în 2017 dar  destinul i-a adus din nou împreună și au și rămas să întemeieze o familie. Despre cum a simțit că acesta este omul potrivit pentru ea, Roxana Nemeș a povestit în podcastul „Vorba lui Jorge”.

În momentul în care l-am luat în brațe am simțit că el e bărbatul meu. Nu am simțit în viața mea chestia asta!”, i-a povestit artista lui Jorge.

„Te-ai așezat în spatele lui și l-ai luat în brațe?”, a întrebat-o prezentatorul TV. „A, păi, na, să nu cad! Eu în momentul ăla am zis, eu în mintea mea, am spus: "El e bărbatul meu!". Nu pot să-ți explic! Nu pot! Nu pot și ne-am căsătorit după ani de zile dar eu am simțit în toți anii ăștia, indiferent că au fost "in and out" și așa mai departe, am simțit că el e. Noi am luptat amândoi foarte mult pentru familia asta pentru că, nu știu, oricine, orice îmi spunea, orice se întâmpla, eu știam clar, eu am simțit că el e!”, i-a mai povestit Roxana Nemeș lui Jorge. Atunci când a fost întrebată dacă ea și soțul ei au avut și un moment în care s-au despărțit, artista a mărturisit: „Am fost la un moment dat și despărțiți!”.

Își sărbătorește soțul în Italia

După ce s-a întors din Dominicană, de la Survivor All Stars, Roxana Nemeș petrece mult timp în compania soțului său de care îi era tare dor.

Cei doi îndrăgostiți se află acum în Italia, acolo unde cântăreața își sărbătorește partenerul de viață și a ținut să îi transmită un mesaj aniversar special și plin de iubire.

„La mulți ani, iubirea mea! Așa fericit să-mi fii toată viața! Îți mulțumesc că exiști în viața mea! Te iubesc!”, a spus Roxana Nemeș în mediul online.

Roxana Nemeș și soțul ei se răsfață cum știu mai bine în Italia, mănâncă cele mai bune paste și se bucură de priveliști de vis, plimbându-se cu iahtul și ciocnind pahare cu șampanie fină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net