Recunoști personajele din imagine? El i-a furat soția unui mare actor, iar ea i-a fost soție în film

În lumea filmului, personajele se întâlnesc în diverse ipostaze, iar uneori, conexiunile dintre ele transcend ecranul și se contopesc cu realitatea. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Jean Constantin și Crăiței Enulescu, doi actori care au format un cuplu memorabil pe marele ecran, dar ale căror destine în viața reală au urmat căi complet diferite.

Jean Constantin și Crăița Enulescu. Foto: arhiva.
Jean Constantin și Crăița Enulescu. Foto: arhiva.

Jean Constantin, unul dintre cei mai iubiți actori români

Jean Constantin, unul dintre cei mai iubiți actori români, a cucerit inimile publicului prin talentul său unic și farmecul său aparte. Cu o carieră impresionantă, Jean a strălucit în numeroase pelicule, de la „Haiducii” și „Brigada Diverse” până la „Un comisar acuză” și „Toate pânzele sus”.

Născut într-o familie numeroasă, Jean a urmat o cale inedită către lumea artistică, începând cu un job  în portul Constanța și continuând cu școala de arte și meserii din București. Talentul său l-a propulsat pe scenele teatrului și ale filmului, iar popularitatea sa a crescut rapid, devenind unul dintre cei mai apreciați actori ai epocii.

Mi-am câştigat popularitatea datorită filmelor. În filme nu m-a dublat nimeni niciodată. Am sărit de pe cal, de pe vapor…. Pe mine nu m-a lansat televiziunea, ca pe alţi colegi. Am apărut la televizor de câteva ori… „Procesul alb”, „Haiducii”, „B.D.-urile” (Brigada Diverse), „Explozia”, «Gloria nu cântă», „Revanşa…”, filmele lui Sergiu Nicolaescu…. în compania actorilor Toma Caragiu, Puiu Călinescu, Iurie Darie, Sebastian Papaiani și Dem Rădulescu”, spunea actorul.

În timp ce cariera lui Jean Constantin a fost strălucitoare și plină de succese, viața personală a fost marcată de căsătorii și relații tumultuoase. A fost căsătorit de trei ori, iar ultima sa soție, Elena Nina Petcu, a fost alături de el până la sfârșitul vieții.

Ultima mea soţie – că trei au fost toate şi nu le-am atins nici cu o floare – e Jean Elena, care a lucrat la Teatrul Naţional din Bucureşti 40 de ani. Când am jucat «O scrisoare pierdută», ne-am cam împrietenit. Este fosta soţie a lui Gheorghe Cozorici. Nina este şi rămâne o doamnă extraordinară, o soţie rară. E frumoasă. N-are ea un ochi, dar e frumoasă!”, a mai spus într-o emisiune TV Jean Constantin.

După rolul din „Brigada Diverse”, caiera Crăiței a intrat într-un con de umbră  

Pe de altă parte, Crăița Enulescu, o actriță talentată și frumoasă, a făcut furori pe marele ecran alături de Jean Constantin, jucând rolul Luminiței Mardare în seria de filme „Brigada Diverse”. Cu toate acestea, după apariția sa în aceste filme, viața și cariera ei au intrat într-un con de umbră, iar puține informații sunt disponibile despre ce s-a întâmplat mai apoi cu ea.

Dacă Jean Constantin și-a continuat cariera și și-a păstrat locul în inimile spectatorilor, destinul lui Crăița Enulescu rămâne un mister. Cu toate că a strălucit pe ecran, parcă s-a evaporat din lumina reflectoarelor, lăsând în urmă doar amintiri din filmele în care a jucat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net