Reprezentanta României la Miss World 2024, de-a dreptul superbă! Ada Maria a strălucit în India

În cadrul celei de-a 71-a ediții a concursului Miss World, care se desfășoară în India până pe 9 martie 2024 (și a început pe 18 februarie), România este reprezentată de Ada Maria Ileana, o tânără în vârstă de 26 de ani care a reușit să captiveze atenția tuturor cu apariția sa senzațională.

Ada Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World. Foto: arhiva.
Ada Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World. Foto: arhiva.

Cu o prezență încântătoare în India, Ada Maria Ileana a impresionat publicul și juriul cu un zâmbet perfect, o privire seducătoare și o ținută senzuală în nuanțe de roz. Tânăra a distribuit o imagine pe Instagram, evidențiind frumusețea și eleganța sa.

Palmares impresionant în competițiile de frumusețe

Originară din București, Ada Maria Ileana are un palmares impresionant în competițiile internaționale de frumusețe. A participat la evenimente precum Miss International 2022 în Japonia, Miss Tourism International 2018 în Malaezia și Miss Tourism World în China.

Cu o diplomă de Master în Științe Politice de la University College London și o licență în Studii de Securitate de la Universitatea din București, Facultatea de Științe Politice, Ada este pasionată de relații internaționale și diplomație.

Lucrează ca profesor de limba engleză de 7 ani

Pe lângă cariera sa în domeniul frumuseții, Ada Maria Ileana lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge, de 7 ani. Activitatea ei se extinde și în domeniul caritabil prin intermediul organizației pe care a fondat-o, "Investitorii în Visuri". Acest ONG oferă cursuri de formare profesională fetelor din centrele de plasament, asigurându-le astfel oportunități viitoare în plan profesional.

Ada își dedică timpul și eforturile pentru a contribui la îmbunătățirea sistemului educațional din România și organizează acțiuni caritabile pentru copiii din medii defavorizate. În plus, promovează cultura și valorile românești atât pe scenele internaționale, cât și pe platformele sociale.

Ce a declarat frumoasa româncă despre participarea la Miss World

Despre participarea la Miss World 2024, Ada Maria Ileana a declarat: „Sunt extrem de onorată să reprezint din nou România, de data aceasta la Miss World. Mă simt mai pregătită ca niciodată pentru această provocare și voi pune tot sufletul și îndârjirea pentru a face România mândră. În drumul meu către coroana Miss World, îmi concentrez eforturile pe activitatea caritabilă prin ONG-ul meu, <Investitorii în Visuri>. Le mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături în această minunată echipă a României!".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
florin piersic 5 jpg
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
image
actualitate.net
image
actualitate.net