Romina Gingașu, achiziție de fițe! A cumpărat haina de vulpe argintie a Elenei Ceaușescu. Cât a plătit soția moștenitorului Ferrari

Ultima actualizare:

Romina Gingașu, soția celebrului Piero Ferrari, a reușit recent să intre în posesia unei piese vestimentare deosebite: o blană de vulpe argintie care, în trecut, a aparținut Elenei Ceaușescu, soția dictatorului Nicolae Ceaușescu.

 A cumpărat blana de vulpe argintie a Elenei Ceaușescu
A cumpărat blana de vulpe argintie a Elenei Ceaușescu

Romina Gingașu, achiziție de fițe! 

Romina a călătorit din Italia în România cu un avion privat pentru a achiziționa această haină de lux. Blana fusese inițial scoasă la licitație acum un deceniu, la București, cu un preț de pornire de 1000 de euro. Întâmplarea a făcut ca, într-un eveniment recent, Romina să cunoască persoana care cumpărase blana în anul 2014. Atunci i-a spus proprietarului că este dornică să o cumpere și să o adauge în colecția sa. 

Haina are o istorie interesantă, fiind realizată din blană provenită de la o fermă de vulpi din județul Mureș, care a fost înființată încă din 1950. Mai mult decât atât, haina a fost special creată și croită pentru Elena Ceaușescu, într-o perioadă în care luxul și opulența celor aflați la putere contrastau puternic cu realitatea cotidiană din România socialistă. Astfel, achiziția acestei blănuri nu reprezintă doar un obiect de modă, ci și o bucată din istoria țării.

Am considerat că este bine ca acest obiect să aparţină unei persoane de cetățenie română şi am negociat cu proprietarul care este de origine israeliană, cu condiţia ca eu sa nu o înstrăinez niciodată”, a dezvăluit Romina Gingașu, în exclusivitate pentru cancan.ro.

Romina Gingașu a declarat în urmă cu ceva timp că averea lui Piero Ferrari nu va intra niciodată în posesia sa pentru a pune lacăt gurilor rele care spuneau că s-a măritat cu celebrul bărbat pentru banii săi. Drept dovadă, Romina face foarte multe investiții pe cont propriu. Tânăra în vârstă de 32 de ani a mărturisit că în ultimii ani a făcut investiții în proiecte rezidențiale, în România, în valoare de 10 milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet Bennifer (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net