Un an fără Rona Hartner. Ce povești secrete conține cartea actriței, la care lucrase și pe patul de spital: „S-ar putea face și un film!”. Tragediile familiei Hartner

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Rinda Hartner, sora regretatei Rona Hartner, se pregătește de parastasul de un an al artistei, care s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani. Stabilită în Canada, femeia cu sufletul cernit de durere ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre lansarea cărții la care actrița lucrase, cu ultimele puteri, și de pe patul de spital, intitulată „Eu sunt eu și cred în Dumnezeu”.  Pe viitor, sunt mari șanse să fie realizat și cu film, după acest roman autobiografic, în care Rona Hartner și-a adunat bucuriile și tristețile trăite.

„O să facem parastasul în România”

Familia Ronei Hartner se pregătește de parastasul artistei, la un an de la trecerea ei în neființă:

„O să facem parastasul în România, vom lansa și cartea ei, la care a lucrat, cu ultimele puteri, și pe patul de spital, și care este gata. Mai trebuie să facem lansarea. Nepoata mea este bine, dar nu pot oferi mai multe amănunte, pentru că nici Rona nu voia să vorbească prea multe despre fiică, o proteja. Eu îi voi respecta în continuare dorința”, ne-a declarat Rinda Hartner, stabilită în Canada.

„S-ar putea face și un film, despre viața Ronei”

În paginile acestui volum autobiografic, Rona Hartner a adunat toate tristețile și bucuriile vieții, cu „povești pe care mulți vor să le asculte, o dezvăluire intimă și delicată”, cum atât de frumos spunea artista, în ultimele ei luni de viață. Sora Ronei nu exclude posibilitatea ca această carte să stea și la baza unui scenariu de film:

„S-ar putea face și un film despre viața Ronei, dar asta ar trebui unul dintre regizori să o facă”, mai susține Rinda Hartner, exclusiv pentru Click!

Volumul intitulat „Eu sunt eu și cred în Dumnezeu” a fost publicat de o editură din Montreal. 

Rona e înmormântată lângă mătușa ei, care a murit de „boala albastră”

Rinda Hartner ne-a dezvăluit că nu numai sora ei a murit de tânără. În cavoul familiei Hartner, din Cimitirul Bellu, din București, este înmormântată și mătușa lor, Ioana, care s-a stins din viață, în 1939, la aproape un an de la naștere:

„A suferit de boala albastră, o malformație la inimă, cu care se născuse. La acea vreme, medicina nu era avansată, ca să fie tratată și salvată”, mai spune Rinda Hartner, exclusiv pentru Click!

Ce meserie are sora Ronei Hartner, în Canada?

Rinda Hartner este stabilită, de 25 de ani, în Canada, unde lucrează în sistemul sanitar:

„În România, am fost dentist și am studiat Ingineria mediului. Când m-am stabilit în Canada, am făcut o facultate de infirmiere, de asistente medicale, apoi am făcut un master, ca să fiu cadru medical.

A fost tare greu în pandemia de Covid-19, cu toții am lucrat, am muncit, am ajutat, așa suntem noi, avem tragerea asta de inimă pentru a salva oamenii aflați la necaz!”, a mai menționat Rinda Hartner, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla în Australia, Profimedia (4) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner cristina siscanu png
banner andreea tonciu png
image png
image png
Paul Andrews jpg
angelina jolie gettyimages jpg
banner Roxana Blagu png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net