Ruby rupe tăcerea și vorbește despre relația cu dansatorul Robert Andrei. De ce nu se mai afișează împreună: „Când vrea Dumnezeu...”

Ruby, una dintre cele mai cunoscute cântărețe românești, rupe tăcerea și spune adevărul despre povestea de iubire cu dansatorul Robert Andrei, iubitul ei de mai bine de 10 ani. În ciuda relației frumoase pe care mereu au avut-o, fanii au intrat la bănuieli după ce artista a încetat să mai posteze fotografii cu acesta. 

Ruby și iubitul ei / foto: captură TV
Ruby și iubitul ei / foto: captură TV

Recent, în cadrul unui interviu oferit presei, Ruby a vorbit deschis despre viața sa amoroasă. A elucidat misterul și a oferit o explicație pentru motivul pentru care nu mai postează fotografii cu Robert Andrei în social media. 

Ruby: „Îmi doresc foarte mult să păstrez viața personală...personală”

Dorința aprigă de a-și ține viața personală cât mai ferită de ochii lumii a determinat-o pe Ruby să nu se mai afecteze atât de mult în social media. Nu dorește ca viața să îi fie afectată prin prisma faptului că este persoană publică.

„Îmi doresc foarte mult să păstrez viața personală… personală. Astfel încât să nu-mi fie afectată în vreun fel viața personală de ceea ce fac public.”, a mărturisit Ruby, într-un interviu viva.ro.

Ce spune Ruby despre nuntă

Cât despre nuntă și întemeierea unei familii artista spune că nu se grăbește în acest sens. Dorește să evolueze și mai mult pe plan profesional. 

„Nu mă grăbesc, am o familie destul de mare pe care o am în grijă. Pas cu pas… Sunt foarte focusată și îmi doresc foarte mult să evoluez profesional, sunt binecuvântată cu frățiorul meu, pe care îl iubesc într-un fel de necuprins. Și nu lipsește dragostea din viața mea. Când vrea Dumnezeu să fie va fi…”, a mai spus cântăreața.

Cum se descurcă actrița pe plan profesional

Ruby anunță noi surprize pe plan material în decursul acestui an. Artista a mărturisit că anul 2023 l-a destinat în mare parte vacanțelor, însă acum a decis să se apuce serios de treabă și să ne încânte cu noi surprize pe plan muzical.

„În plan profesional o să vă fac multe surprize muzicale. Anul 2023 l-am petrecut în vacanță, nu am fost în toată viața mea în atâtea vacanțe adunate, dar mi-am dorit mult să văd și concerte ale altor artiști. M-am entuziasmat doar ce povestesc. Făceam asta înainte de viața mea artistică, dar mult timp am făcut pauză. Anul trecut am reluat de unde am rămas… Acum fac altceva decât am făcut anul trecut, fac muzică…”, a conchis Ruby.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net