Sergiu Costache, dezvăluiri neștiute din cariera de actor. Cum a ajuns să joace în filme alături de Stevan Segal: „Am avut emoții foarte mari”

Sergiu Costache (34 de ani), cunoscut pentru rolul său din serialul „Clanul”, a făcut dezvăluiri mai puțin știute din culisele carierei sale de actor. Nu mulți sunt cei care știu că a colaborat cu marele star de la Hollywood, Stevan Seagal (72 de ani). 

Sergiu Costache, despre colaborarea cu Stevan Segal
Sergiu Costache, despre colaborarea cu Stevan Segal

„Ne-am înțeles foarte bine” 

Sergiu Costache a vorbit, în cadrul unui interviu, despre cele mai importante proiecte ale sale, dar și despre momentul în care a colaborat cu Stevan Segal, unul dintre cele mai mari staruri de film din Statele Unite.

Deși majoritatea îl cunosc din serialele „Umbre” și „Clanul”, puțini sunt cei care știu că actorul a apărut în mai multe producții de peste hotare, precum „Life on Top” sau „Absolution”. Despre cum s-a înțeles acesta cu Stevan Segal pe platourile de filmare, a povestit chiar el.

„A fost o experiență foarte plăcută. La început, am avut emoții foarte mari și m-am pregătit temeinic pentru acea întâlnire. Vorbim, până la urmă, despre un actor care a făcut carieră la Hollywood, iar faptul că ne-am înțeles foarte bine, atât pe platoul de filmare, cât și în afara lui, a făcut ca acele zile să fie și mai speciale. Visam frumos.

Credeam că-l voi urma și voi traversa oceanul. Nu s-a întâmplat, dar nu este timpul pierdut! (zâmbește) Cred că m-am făcut remarcat, dacă m-am făcut, prin seriozitatea cu care am tratat fiecare proiect în parte și mai ales prin ceea ce am oferit pe set.

Uneori se întâmplă ca rolurile care ne sunt oferite să aibă o partitură mai mică, în urma cărora te poți face remarcat dacă faci totul cu măsură și nu încerci să epatezi în vreun fel, din dorința de a te vedea cineva care te poate propulsa către un viitor mai bun. Actoria este o meserie care trebuie făcută cu măsură și bun-simț”, a povestit Sergiu Costache pentru Viva.

„TĂTUȚU se întoarce”

De asemenea, Sergiu Costache a vorbit și despre proiectele sale viitoare. Este vorba despre un nou serial în care personajul „Tătuțu” din „Clanul”, se întoarce pe micile ecrane.

„Da, TĂTUȚU se întoarce. Având în vedere succesul enorm pe care l-a avut „Clanul, ar fi fost păcat să nu oferim publicului un nou serial care are la bază povestea de viață a lui Bebe Măcelaru. Sunt convins că publicul îl va primi la fel de bine, având în vedere că mai multe personaje din „Clanul pot fi văzute. în acest nou serial, printre care și personajul meu. Principala schimbare pe care am făcut-o este aceea că am slăbit aproape 10 kg, schimbare ce va aduce personajului un boost de mobilitate și vigoare”, a mai dezvăluit actorul pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cristina Neagu și a anunțat retragerea din hanbal Foto Facebook jpg
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net