Tatăl manelistului Abi Talent a fost reținut! De ce este acuzat

Ultima actualizare:

Tatăl lui Abi Talent și concubina lui au fost reținuți, în urma unor percheziții ample desfășurate de polițiștii buzoieni, în municipiul Buzău. În casa acestora au fost găsite sume mari de bani, dar și alte obiecte de valoare.

Tatăl lui Abi Talent a fost reținut Foto: Facebook
Tatăl lui Abi Talent a fost reținut Foto: Facebook

Două femei și doi bărbați au fost reținuți. Femeile, de 39 și 47 de ani, au fost acuzate că au înșelat mai multe persoane. Acestea au pretins că le pot rezolva problemele persoanle pentru că au puteri și pot vedea în viitor.

Oamenii legii au confiscat trei mașini de lux

Concubinii celor două femei sunt suspectaţi de proxenetism, scrie adevarul.ro.

”Ghicitoarele”, alături de partenerii lor, ar fi câştigat sume uriașe în urma acestor activități, respectiv 1.000.000 de lei.  

În urma percheziţiilor, au fost confiscate trei maşini de lux, 24 de telefoane mobile, dar şi sume uriașe de bani.  

"Ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în județul Buzău, la persoane bănuite de proxenetism, lovire sau alte violenţe și înșelăciune, prin metoda ghicitului. 4 persoane au fost reținute.”, se arată în comunicat transmis de poliție.

Bărbații au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru proxenetism, iar cele două buzoience au fost reţinute pentru înşelăciune, prin metoda ghicitului.   

Instanţa urmează să decidă dacă cele patru persoane vor sta după gratii în perioada cercetărilor.    

Unul dintre bărbaţii reţinuţi este Suraj Panţic, tatăl cunoscutului manelist Abi Talent. Acesta are vârsta de 45 de ani, iar una dintre cele două ghicitoare trimise după gratii alături de este chiar concubina lui.

"Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2022, doi bărbați, din municipiul Buzău, în vârstă de 40 şi 45 de ani, ar fi desfășurat activități de proxenetism, prin înlesnirea și încurajarea practicării prostituției de către tinere, pe teritoriul mai multor state europene, obţinând, în acest fel, foloase materiale.

De asemenea, în urma materialului probator administrat, a reieşit că, în perioada 2017-2021, două femei, în vârstă de 47 şi 39 de ani, ar fi înşelat mai multe persoane, prin inducerea în eroare a acestora, cu privire la faptul că ar deține puteri supranaturale, prin care ar putea să rezolve problemele personale ale persoanelor vătămate. Astfel, cele 4 persoane şi-ar fi însuşit, ilegal, foloase patrimoniale estimate la peste 1.000.000 de lei", au mai spus polițiștii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net