Temerile și problema lui Pavel Bartoș. Ce a ascuns prezentatorul Românii au Talent

Pavel Bartoș este o prezență emblematică a televiziunii românești, fiind recunoscut la nivel național pentru prezența sa pe care o are în spațiul public alături de colegul său, Smiley. Iar, precum pseudonimul colegului său, Pavel Bartoș mereu s-a prezentat drept un zâmbăreț care pare că are tot ce-și dorește.

pavel bartos cascada bigar1 jpeg

Printre cele mai apreciate apariții televizate, Pavel Bartoș este una dintre personalitățile ce înseninează zilele persoanelor ce-l urmăresc în mod recurent, fiind cunoscut pentru atitudinea sa pozitivă și mereu binevoitoare.

Totuși, la fel ca fiecare om, Pavel Bartoș are și anumite temerei și lucruri neștiute, dar acesta nu le lasă să pună stăpânire pe el, fapt văzut prin aparițiile sale pe care acesta le are la emisiunea Românii au Talent, care, de 11 ani, a reușit să ni-l aducă pe celebrul actor în toate ipostazele sale.

De ce se teme cel mai mult Bartoș?

Motto-ul lui Bartoș este unul care a fost văzut cu fiecare ocazie în care acesta a apărut pe micile ecrane, clădindu-și fiecare moment al zilei după zicala „Bucură-te de viață!”. Printre altele, actorul are și câteva greșeli pe care încearcă, ca fiecare dintre noi, să le repară. Acesta avea probleme cu răbdarea, dar mulțumită activității sale, a reușit să se schimbe și a învățat să se controleze și să aibă mai multă răbdare. Ba chiar mai mult, acesta a dezvoltat și o toleranță considerabilă, acesta transmițând că „dacă greșești încercând… tolerez acest lucru”, potrivit viva.

Pentru Bartos, familia și persoanele apropiate reprezintă motivul pentru care acesta reușește să zâmbească în fiecare zi. Totuși, acesta are o teamă față de aceștia. Deoarece ține extrem de mult la ei, cea mai mare a lui Bartoș este „Să nu se li întâmple ceva rău celor dragi mie.” Ba chiar mai mult, actorul a apreciat că cel mai valoros lucru pe care acesta îl deține, așa cum toată lumea se aștepta, este „familia”.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
mihai bendeac stela popescu si arsinel
cub oana zavoranu png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cristian tudor popescu arșinel png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Radu Mirică s-a sinucis
Alexandru Arșinel alături de cei doi băieți ai săi
image
image
image
image
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel