Tily Niculae e în febra sesiunii! „La ce nu dau examen!"

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Tily Niculae (38 de ani) învață de zor. Actrița s-a pus cu burta pe carte pentru că este în sesiune ea fiind acum studentă la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnică București - Centrul Universitar Pitești, la secțiunea "Litere, română-engleză".

Chiar dacă are mult de învățat în perioada asta, Tily Niculae nu se lasă copleșită de emoții și speră să termine sesiunea cu brio pentru ca apoi să se bucure de o binemeritată vacanță alături de copiii ei, după data de 20 iunie când va începe practic și vacanța de vară.

Sunt în sesiune, termin cam pe 20 iunie, iar după aceea plec cu copiii în vacanță. Am parțiale, colocvii, verificări, dar la ce nu dau examen!. Sunt studentă anul 2, semestrul al doilea. Urmează să trec în anul al treilea, an final, cu licență. Normal că am emoții! Sunt stresată la fiecare examen în parte, am senzația că efectiv îmi fug cuvintele, din cap, de pe foaie...", ne povestea Tily în timp ce se gândea la examenul de azi pe care îl va susține la Literatura română, urmând apoi examenele de comunicare, gramatică, didactică și tot așa. Ambițioasă din fire, actrița este foarte hotărâtă atunci când vine vorba de școală și de învățat și se concentrează ca totul să iasă bine, fiind și o studentă conștiincioasă.

A cerut dublură pentru spectacolele de la Piatra-Neamț și Iași

Tily Niculae este o femeie destul de activă și de ocupată. Având acasă și doi copii de care trebuie să se ocupe, pe fiica ei Sofi (de aproape 13 ani) și băiețelul Radu (4 ani), actrița face naveta București - Pitești atunci când are treabă și examene la facultate. Iar când mai e solicitată și cu spectacolele în care joacă, Tily încearcă să se împartă peste tot sau atunci când nu poate, cum a fost acum cu această perioadă aglomerată, mai cere pe cineva care să o înlocuiască.

Fac naveta și când sunt la București mai sunt filmări sau proiecte de acest gen, sunt și cu copiii, îi duc, îi iau.... Spectacolele nu le mai avem acum. Săptămâna trecută au fost ultimele, la Piatra-Neamț și la Iași. Am rugat să îmi pună dublură pentru că efectiv nu mai puteam. Abia aștept să termin, să fie totul bine și să plecăm în Grecia, în vacanță pe catamaran", ne-a mărturisit Tily Niculae care traversează acum o perioadă  mai agitată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net