Cum îi merge Mirelei Retegan cu Gașca Zurli, de când face echipă bună cu fiica ei: „Eu încă nu cred ce mi se întâmplă”

#Exclusiv Click!

Mirela Retegan (53 de ani) s-a repliat repede și nu s-a lăsat doborâtă de „cutremurul” din Gașca Zurli. A creat un adevărat brand de care se bucură copiii din întreagă țară ,dar și părinții cu copii din diaspora.

După plecarea Fetiței Zurli, a Bucătarului Lulu și a lui Truli, Tanti Prezentatoarea de la Gașca Zurli și-a adunat forțele și mută din nou munții din loc. Spectacolele „curg”, au avut chiar 9 evenimente în 6 zile pe Valea Jiului și toată gașca se pregătește acum pentru spectacolul de pe 1 Iunie de la Sala Palatului din București. De asemenea, Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya, care își dorește să muncească și să își ajute mama, iar pentru asta a făcut chiar un efort și și-a înghețat studiile, ceea ce este de apreciat.

„Eu încă nu cred ce mi se întâmplă”

Nu am crezut niciodată că Maya o să dorească să bată România dintr-un capăt în altul, să susțină 3 spectacole în aceeași zi, să stea câte 2 ore să facă poze și să dea autografe. Eu încă nu cred ce mi se întâmplă. Știu doar că eu nu am voie să mă opresc. Sunt 2 milioane de copiii, cu părinți și bunici, pentru care Zurli poate să însemne foarte mult, iar eu ador să-i văd bucuroși și emoționați de fericire!”, ne-a mărturisit pentru Click!, Mirela Retegan.

„Copiii au “adoptat-o” pe Maya foarte repede”

Mai mult decât atât, Maya are planuri mărețe alături de mama ei și de Gașca Zurli, iar pentru asta a decis să se oprească puțin cu studiile și să îi fie alături mamei sale atunci când ea are cea mai mare nevoie de susținere.

Maya și-a înghețat facultatea la Barcelona și vrea să muncească în următoarea perioadă. A făcut ultimii doi ani de liceu la Londra și doi ani de facultate la Barcelona. Aceeași facultate cu Aris Eram, fiul Andreei Esca”, ne-a mai povestit Mirela Retegan, încântată fiind de capacitatea de muncă a fiicei sale.

Copiii au “adoptat-o” pe Maya foarte repede. Sunt îndrăgostiți de ea. Văd în Maya visul celor mai mulți copii de a ajunge pe scenă unde să prezinte spectacole, să cânte și să danseze. Părinții privesc relația mea cu Maya cu speranța că perioadele grele trec și o să vină o zi în care se așează liniștea între părinți și copii”, ne-a mai spus Mirela Retegan, foarte mândră de faptul că relația mamă-fiică a devenit atât de puternică chiar și pe scenă.

Cât despre personajele Zurli, Mirela Retegan ne-a lămurit cum stă treaba mai exact cu ele. Acestea vor rămâne deocamdată în forma mascotelor.

Personajele Zurli (25 în total) sunt sub formă mascotelor ca și personajele Disney - aceasta fiind singura formă prin care ele pot să rămână nemuritoare. Vom mai avea și evenimente susținute de actori, dar deocamdată prioritatea mea este să putem ajunge în toate orașele cu spiritul Zurli, cu Maya și cu povestea relației dintre părinți și copii”, ne-a mai povestit Tanti Prezentatoarea.

În 2026 Gașca Zurli va împlini 20 de ani de existență

Gașca Zurli merge înainte! Evenimente sunt din plin, iar copiii sunt și ei în extaz atunci când își cânta melodiile preferate.

Experiența de pe Valea Jiului a fost copleșitoare pentru Mirela Retegan și Gașca Zurli. Petroșani, Petrila, Vulcan, Lupeni, Bumbești Jiu, Hunedoara și Șoimoș, au fost 9 spectacole, cu aproximativ 10.000 de spectatori.

La finalul fiecărui spectacol Maya și Mirela Retegan au rămas cel puțin încă o oră să facă poze și să dea autografe până pleca ultimul copil de la eveniment.

Organizarea e diferită în funcție de posibilități. Au fost orașe unde ne-au susținut primăriile și am avut evenimente în aer liber și orașe în care am organizat spectacolele pe bilete, în case de cultură. Toată echipa e nouă. Sunt tineri, cei mai mulți studenți care au fost fani Zurli când erau mici și astăzi sunt fericiți să interpreteze Fetița Zurli, Truli, Clopoțel, Tură Vura”, mai spune Tanti Prezentatoarea.

„Eduard Zănoagă, interpretul personajului principal din vechea formulă, este regizorul noilor spectacole și construiește fiecare apariție a personajelor pe scenă.Vrem să ajungem în 269 de orașe mici, până pe 12 octombrie 2026 când Zurli împlinește 20 de ani”, mărturisește, ambițioasă, Mirela Retegan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net